Foto bij - 156 -

- Laura -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Langs de ene kant heb ik zoveel spijt dat ik je twee stukjes nu pas kon lezen, maar langs de andere kant vind ik het ook geweldig om ineens twee delen te kunnen lezen. Echt zo geweldig, Fie! Ik zit hier de hele tijd met een grote glimlach alles te lezen. I love it!
    Fred is zo grappig en schattig op hetzelfde moment. Wat zijn hij en George toch lief voor Laura, perfect omschreven Fie! Ik kijk er al naar uit om hier nog veel meer over te lezen! De connectie tussen George en Victoria vind ik ook geweldig! George is precies haar grote broer en Fred eigenlijk ook wel (ondanks zijn crush op haar). Ik vind Victoria en de Weasley's geweldig! Hopelijk krijgt Laura dezelfde relatie met die ongelofelijk geweldige familie!
    Draco is toch ook zo'n goed personage. Hij heeft zoveel verschillende facetten (en ja ik weet dat ik dat allemaal al gezged heb, maar je beschrijft het op zo'n geweldige manier dat ik het gewoon elke keer weer opnieuw moet vermelden - sorry, not sorry ;) ).
    Oké, ik kijk echt zo ongelofelijk veel uit naar het volgende deeltje! Dus hoop ik dat het snel zondag is zodat ik het snel kan lezen! Je bent echt super goed bezig en ik kijk ongelofelijk uit naar de verschillende avonturen die Laura, Victoria, Roxanne, de Weasleys en al de rest gaan beleven!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen