Foto bij A bride for Christmas [Bill Kaulitz] 14

Dit is een film die ik heb omgevormd tot een Bill Kaulitz-love story. Dit verhaal zal dus gewoon het verhaal van de film vertellen met Bill als mannelijk personage en zal ook eindigen waar de film eindigt. Veel leesplezier!
korte inhoud:
Nadat Jessie Patterson haar derde verloving afzegt voor het altaar, zweert ze geen serieuze relatie meer aan te gaan totdat ze "de ware" vindt. Maar dan ontmoet ze de charmante maar verstokte vrijgezel Bill Kaulitz. Wat Jessie niet weet is dat Bill een weddenschap heeft gesloten met zijn vrienden. Die houdt in dat hij een vrouw ervan moet overtuigen om met hem te trouwen voor Kerstmis. En dat is binnen vier weken.

Jessie Pov.

"Oh... ok. Sorry, ik heb je duidelijk heel ongemakkelijk doen voelen en ik ken als geen ander dat gevoel, dus zeg maar helemaal niets. En trouwens ik heb dit, ons, de hele tijd proberen te begrijpen, dus dank je wel om het duidelijk te maken voor mij. Wat de rekeningen betreft, ik zal je emailen, maar echt geen druk ofzo en..."
Bill: "Ja."
Ik blijf maar door ratelen om tegen de tranen te vechten waardoor ik Bill maar half versta.
"Sorry, wat zei je?"
Bill geeft me een scheef lachje.
Bill: "Ik zei ja." Ok nu begrijp ik er nog minder van. Mijn emoties gaan te keer als een rollercoaster. Moet ik nu huilen of lachen?
"Ja? Ja van je wilt met me trouwen?" zeg ik met een piepstemmetje. Bill moet vertedert lachen om mijn verwarring.
Bill: "Ja, ik wil met je trouwen." Een gelukzalig gevoel nestelt zich in mijn hart. Ik zet een stap naar voor en kom zo vlak voor Bill te staan.
"Ben je zeker? Want meer onzekerheid kan ik op deze mo..."
Bill laat me mijn zin niet afmaken en ik voel zijn lippen op de mijne. Een zalige kus vol emotie. Eentje zoals ik nog nooit heb gevoeld. Hij slaat zijn armen om mij heen en kust mij opnieuw en opnieuw en opnieuw... Dit mag voor mij nog heel lang duren.

De volgende dag ga ik langs bij mijn ouders. We hebben ons in de keuken gezet en ik heb hun het geweldige nieuws verteld.
Mam: "Jij hebt hem gevraagd?
"Ja, is dat niet geweldig?" Ik ben zelf nog steeds verbaasd over het feit dat ik hem inderdaad gevraagd heb. Pap glimlacht me bemoedigend toe vanachter zijn krant.
Mam: "Wel het is niet zo traditioneel... Jessie ben je zeker? Het is niet zo dat ik dit niet geweldig vind, maar ik denk da..."
"Mam, Ik ben nog nooit zo zeker geweest van eender wat in mijn leven." zeg ik vol overtuiging. "Ik beloof jullie dat ik jullie niet opnieuw naar een trouw zou laten komen deze keer als ik niet zeker was."
Pap: "Ik denk dat je een goede keuze gemaakt hebt, haasje." Hij zet zijn bril weer op zijn neus om verder te lezen.
"Dank je wel, pap. Trouwens... misschien zou je mijn bijnaam eens kunnen aanpassen? Niets dat te maken heeft met weglopen ofzo?"
Pap: "Hmm, ok dan."
"Dus, mam, wat denk je? Wil je mijn trouw helpen organiseren?"
Mam lijkt wat geëmotioneerd. Ervoor waren het altijd de mannen die alles deden.
Mam: "Je wilt dat ik je help?" Ik ga naar haar toe en neem haar handen vast.
"Ja natuurlijk. Mam, ik wil dat alles perfect wordt! Ik bedoel maar, dit is het echt he!" en mam en ik worden lekker enthousiast.
Mam: "Wel waar wachten we dan nog op? We moeten een trouw gaan plannen! Kom op!"


Bill pov.

"Ze heeft me ten huwelijk gevraagd." zeg ik met een brede glimlach. Tom is ondertussen mosterd op zijn broodje aan het spuiten.
Tom: "Je maakt een grapje toch?" en hij draait zich om naar mij.
"Neen, nee toch niet."
Gustav: "Wauw man! Ik ben onder de indruk. Het is je gewoon gelukt dat zij jou gevraagd heeft. Proficiat!"
"Dank je wel, Gus."
Tom: "Ben je hier zeker van? Ik bedoel, 'jij' hebt ja gezegd?" Ik kan het zelf amper geloven dat ik ga trouwen.
"Hoe gek het ook mag klinken: Jup. Ja ik heb ja gezegd. Ik bedoel maar het was gewoon zo... jah.."
Gustav: "Je hebt de ware gevonden, man!"
"Ja, dat is zo."
Tom: "Ok, wacht maar. Nu lijkt het allemaal geweldig, maar wacht tot je begint te twijfelen."
"Nee, ik denk echt niet dat dat gaat gebeuren. Weet je waarom? Als ik er aan denk dat ik met deze meid ga trouwen... dan voel ik mij gelukkiger dan ik ooit geweest ben."
Plots omhelst Georg mij. Georg: "Proficiat!"
Tom: "Ok ik moet toegeven het is een ding om een weddenschap te aanvaarden waar je iemand ten huwelijk moet vragen, maar om ze jou te laten vragen... Ik ben echt onder de indruk. Maar dat verandert nog niets aan het feit dat je de weddenschap hebt afgeblazen, he?"
"Ja inderdaad, ik heb de weddenschap inderdaad afgeblazen."
Tom: "Ok dan! Hoedje af voor jou en proficiat broertje! Kom we hebben een track af te maken." We vertrekken terug richting studio.

unknown pov.

Wat Bill op die moment niet gezien had, was dat Mike bezig was aan de riolering vlak achter het hotdogkraam. Die heeft alles gehoord en kan zijn eigen oren niet geloven. Een weddenschap?


Wat zal Mike doen? Dat zien we dan weer volgende keer!
Deze is een beetje korter, maar de film loopt stilaan op zijn einde. Dus ik zou er graag nog wat meer hoofdstukjes uithalen ^^
Dank je wel voor de reactie vorige keer!!

Reageer (1)

  • BADxEENDJE

    Oh jeeeeejjjj ik hoop dat die mike niks in zn bolle kop haalt! !!

    Snel verderrr

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen