Foto bij Alter Ego - 3

"But the truth is I can't open up."

HOOFDSTUK 4 - ALTER EGO

Niall Horan

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • awsten

    Die kledingskast wil ik ook tbfh hahaha

    En oeh, Fanflicks? c: Doen! Ik heb er nog geen moment spijt van gehad! En je word zo enorm geholpen met het veranderen van het verhaal n.n, zodat het nog meer diepgang krijgt n.n (want dat heeft je verhaal volgens mij echt wel genoeg.)

    7 jaar geleden
  • BOOKWURM

    Hahaha dat had Niall niet verwacht. Een shopping tripje.

    7 jaar geleden
  • magiclove

    snel verder

    7 jaar geleden
  • Thuria

    Ten eerste, ik vind echt dat je goed schrijft en dat je verhaal zeker een van de betere van Quizlet is. Ik ben ook altijd blij als je iets nieuws activeert.
    Maar een boek uitgeven is wel even een stapje verder. Persoonlijk denk ik dat er nog te weinig diepgang in je verhaal zit, ik zou hem dan ook niet kopen in de boekenwinkel. Ik ben het eens met eigenlijk alle reacties hieronder, je schrijft goed, de verhaallijn gaat niet super snel, eigenlijk met precies de goede snelheid. Maar voor een boek zou ik nog iets meer drama en nog iets meer diepgang bij de personages zoeken. Maarr, het positieve ding, ik denk als je je verhaal nog wat zou aanpassen en die diepgang kunt toevoegen (en ik denk dat je er de skills wel voor hebt) dat het dan een boekenwinkel-waardig boek zou worden.

    7 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Oh wat hou ik van je verhaal, van je schrijfstijl, van je personages. Damn!
    Je laat niets te snel gaan, maar het is ook niet tergend langzaam, het is te doen, en daar hou ik van.

    Eerlijk gezegd denk ik wel dat dit verhaal kan worden uitgegeven. Je zult wel nog wat moeten aanpassen qua namen, maar ik hou echt van je schrijfstijl, en ik geloof er echt in dat je dit gaat kunnen uitgeven.

    Het volgende wordt wat moeilijker. Ik lees ontzettend graag, maar mijn ouders vinden het niet zo plezant. Ik zou - als het zover is - dolgraag je boek willen kopen, maar ik heb momenteel geen enkel boek in mijn bezit. Ik vrees dus dat ik je boek niet mag kopen.. Begrijp je? Ik kan natuurlijk altijd proberen, maar ik vrees ervoor.. Sorry! Echt!! (Als ik later alleen woon, ga ik het boek natuurlijk wel meteen kopen, maar vermits dat nog niet voor meteen is, heb je hier niet echt veel aan..) Ik hoop dat je het begrijpt?

    Xxx

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen