Groetjes vanuit Sarajevo! Sinds de eerste dag dat ik hier ben heb ik al een heleboel geleerd en ben ik ook ik gesprek geweest met iemand die de oorlog in Sarajevo heeft meegemaakt. Maar aangezien dit allemaal op telefoon is getypt: meer info en foto's volgen zodra ik weer een laptop heb! C:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • katl1

    SNEL VERDER PLEASE!!!!!!!!!!!!!!

    7 jaar geleden
  • Heronwhale

    Oh...mijn...god!!! You assholes!!!! GA EEN EIND IN EEN VULKAAN ZWEMMEN FJDODNSKDNS DARIUS/DIMITRI EN AL DIE ANDERE WALRUSSEN! HOE KUNNEN JULLIE?! Anna je moet jezelf niet haten.
    1. ik zou darius ook niet meer kunnen schieten, ik zou niemand neer kunnen schieten.
    2. Het is juist goed dat je voor je zusje bent teruggegaan ondanks alles wat er is gebeurd, jullie hebben elkaar tenminste nog em Esma en je broer komen er binnenkort ook nog bij! (En dam bedoel ik niet dat ze ook naar het kamp moeten maar dat ze jullie gaam bevrijden)
    3. Je wordt bedankt...het is nacht en nu heb ik zin in appel.... xD
    Je moet dit verhaal trouwens echt uitgeven ( nadat ik alles heb gelezen) ik zal het zekers kopen, je schrijft namelijk echt heel mooi!
    Ik ben erg benieuwd naar de foto's!!!!! Hoop dat je snel weer verder schrijft (nerd)

    7 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Arme meid je moet jezelf niet hatrn! Je bent fantastich dn hun zijn gestoord, maar volgend mij geeft hij wel degelijk om haar als hij haar toch eten geeft terwijl zijn zijn kind heeft gedood (ook al was die beslissing volledig aan haar en was het niet slim zonder terug te gaan, maar toch). Plus dimitri zachtaardig?! Hij doet dat meisje pijn en laat haar vermoorden!!!!!!!!!!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen