Foto bij - 158 -

- Draco's room -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Natuurlijk klaag ik daar niet over! Je kent me maar al te goed. Wat een super hoofdstuk was dit trouwens weer, Fie! De perfecte combinatie tussen het zware (vooral Roxannes verhaallijn, maar ook Laura's 'ziekte') en het wat luchtigere (Fred valt zeker in die categorie, maar ook Draco's mopjes om Roxanne op te beuren). Dat maakt jouw verhaal zo goed! De afwisseling tussen licht en zwaar. Echt heel erg goed!
    Roxannes gevoelens zijn perfect uitgebeeld. Ook haar relatie met Draco wordt duidelijk getoond, ze zijn precies broer en zus. Ik vind het geweldig om stukjes met enkel hen twee te lezen. Er is niets seksueel of boyfriend-girlfriendachtig in hun relatie (op hun kus na, al was die in mijn ogen eerder iets geruststellend/comforting) en dat maakt het net zo mooi! Het is super dat Roxanne met Draco kan praten over haar problemen en dat hij echt naar haar luistert en er voor haar is!
    Fred is zo ongelofelijk sweet voor Laura. Ondanks dat het haar uitput (ook al geeft ze dat niet toe als hij er bij is), is het erg belangrijk voor haar 'recovernment'. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat dat haar helpt, zijn blijheid en optimisme kunnen niet anders dan overslaan op haar. En heb ik al verteld hoeveel ik van Madame Pomfrey hou? Zij is zo ongelofelijk geweldig! Streng en kordaat, maar ook vriendelijk en liefdevol. Zo geweldig hoe jij de Laura hoofdstukjes schrijft! Al zou een Pomfrey hoofdstukje ook altijd oké zijn (stel je voor ^^ ). Al vind ik al je hoofdstukjes eigenlijk geweldig!
    Sorry voor de korte reactie, maar mijn laptop gaat zo uitvallen!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen