Foto bij - 159 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Even rap een reactie plaatsen (want ik moet zo door, dus op je pb-berichtje antwoord ik volgende week - want ik vertrek naar Porto voor vijf dagen! :D )
    Echt weer super, Fie! En ongelofelijk leuk dat je er een Ginny POV ingezet hebt. Zoals ik al eerder gezegd heb: hoe meer verschillende gedachtspunten ik te lezen krijg, des te blijer ik word. Of het moeten er uiteraard teveel worden of van personages zijn die echt niet relevant zijn voor het verhaal (behalve als je iets objectief moet kunnen vertellen, dan zijn die wel goed). Maar je snapt wel wat ik bedoel denk ik ^^ Super trouwens dat er ook een echte vriendschap is tussen Hermoine en Ginny. En Ginny's relatie met George - volgens mij komt Ginny van alle Weasley kinderen het beste overheen met haar 'siblings'.
    Ik heb trouwens ook echt medelijden met George. Ik hoop dan ook dat zijn 'run in to' met Roxanne het een het andere opgehelderd heeft!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen