Foto bij × Epiloog ×

Uiteindelijk maar de gehele epiloog in één hoofdstukje ^^' Maar dit is het einde van het verhaal. Ik heb hier echt zo lang mee zitten puzzelen dat er volgens mij ong. duizend woorden bij zijn gekomen dan mijn oorspronkelijke idee. Dit is echt een mijlpaal voor me. Dit is mijn eerste lange verhaal dat ik af heb weten te ronden. Bij dit verhaal heb ik vele heuvels moeten overwinnen en hierbij wil ik ook alle trouwe lezers bedanken die me door dit gehele proces gevolgd hebben, aangemoedigd hebben en de tijd hebben genomen om dit verhaal te lezen.

Zoals ik bij het vorige hoofdstukje al gezegd heb ben ik misschien van plan om meer verhalen van uit andere perspectieven te schrijven van de personages van dit verhaal. Dit worden dan korte one shots van bepaalde gebeurtenissen. Dus willen jullie een bepaalde scene of iets vanuit het perspectief van bijv. Bartolome, Hennessee, Blaine, Callum, etc. Geef een gil. ^^

Daarnaast ben ik ook bezig om dit gehele verhaal netjes op te maken, echt grote fouten eruit halend en hier en daar wat details en dingetjes veranderen in indesign zodat ik het naar een drukker kan sturen om hem in mijn eigen kast te zetten.
Mocht er iemand zijn die hem ook tastbaar in bezit wilt hebben, stuur me dan een berichtje en dan hou ik je op de hoogte.

Nogmaals bedankt voor het lezen en hierbij: Veel leesplezier met de Epiloog. May the odds be ever in your favor.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen