Foto bij - 160 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Langs de ene kant ben ik blij met een cliffhanger (geef toe, soms zijn ze zalig! want dan kijk je extra uit naar het volgende deeltje), maar langs de andere kant echt helemaal niet want ik vertrek zondag weer op citytrip (lang leven geen herexamens!) en dan kan ik eind volgende week dus pas je volgende deeltje lezen! Ik ben ongelofelijk benieuwd naar wat er nu exact speelt tussen George en Roxanne (op dit moment is hun 'relatie' by far mijn lievelings!). Ik kan dus echt niet wachten tot ik je volgende deeltje kan lezen.
    Het is echt super goed! Draco's interference dit hoofdstuk vond ik ook geniaal. Ik hoop dat de verschillende POV's blijven komen en dat ze even interessant en gezellig zijn als ze nu zijn (waar ik eigenlijk wel vanuit ga met een schrijfster als jij). Al vind ik deeltjes van de grote hoofdpersonages (in mijn ogen zijn dat (obviously) Victoria en Roxanne) ook altijd interessant!! Het is gewoon de afwisseling tussen de hoofdpersonages en de views van buitenaf dat het verhaal nog interessanter maakt dan het al is.
    George is trouwens zo geweldig uitgewerkt! Hij is zo bezorgd om iedereen, om Fred, Victoria, Laura, Roxanne ... Draco's bezorgdheid is trouwens echt cute (maar stoer cute als je me begrijpt). Ik weet dat ik het al gezegd heb maar zijn broer-zus-relatie met Roxanne is op en top. Ook de manier waarop hij nog steeds om Victoria geeft is prachtig omschreven. Je toont ook dat hij zijn eigen zorgen (mede om Victoria) zonder problemen aan de kant kan schuiven voor Roxanne, prachtig.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen