Helaas heb ik het vorige stukje op een beetje een vreemd moment afgekapt, omdat het anders toch echt veel te lang werd. Hier volgt dus nog een klein stukje van het bekijken van de boetes.

Ik ga iets verzitten, en richt al mijn aandacht weer op 11, het irritante district dat vorig jaar won. Het meisje, Ada Young is niets bijzonders. Bij de jongens echter, breekt er een grijns door op mijn gezicht wanneer ik zijn naam hoor. Christian Solis Swan. Zo te zien de oudere broer van onze lieve winnares van vorig jaar. Ik leun iets naar voren om het beter te kunnen zien. Christians gezicht spreekt boekdelen, de eerste paar seconden dat hij in beeld is. Daarna valt er een masker van onverschilligheid overheen, en kan ik niets meer opmaken van zijn emoties.
      Zijn zus daarentegen lijkt absoluut niet te beseffen hoe kwetsbaar ze zich maakt, hoe kwetsbaar ze hem maakt. De verwarring en geschoktheid is van haar gezicht af te lezen en het is meteen duidelijk dat ze alles zal doen wat in haar macht ligt om hem te redden. Maar, bedenk ik mij, terwijl ik me weer in de zachte kussens laat terugzakken, als ik mijn zwaard door zijn borst steek, heeft ze er weinig tegenin te brengen. Ik genoot er nu al van.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • EvilDaughter

    May is al lekker bezig

    7 jaar geleden
  • Tribbiany

    Ik heb echt het gevoel dat may die jongen gaat vermoorden ^^

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    LIFTSCÈNE FINALLY!!!

    7 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Het komt niet vaak voor bij mij, maar op dit moment mag ik het hoofdpersonage echt niet.. Sorry! Maar ik vind haar echt arrogant, en ze vernedert gewoon iedereen in de lift..
    Ik wacht volop op de persoon die haar op haar plaats zet.. Ik heb het gevoel dat ik die persoon nu al ga mogen.. (:

    Je schrijft echt geweldig!!

    Xxx

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen