Foto bij Day 30

30. Schrijf een stuk vanuit de personificatie van de Dood.


Hiermee is dit het einde van deze 30 days of writing challenge, de derde voor mij. Natuurlijk ben ik weer heel trots en blij dat dit voorbij is en blablabla. Een werkelijke boost voor mijn zelfvertrouwen. (Oké, eigenlijk klopt dit allemaal wel.) Ergens vind ik het ook jammer dat dit voorbij is, maar ik heb nu wel weer meer tijd om te schrijven aan andere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust op mijn profiel. (Dit is totaal geen reclame... hou je mond!)

Heb je als een onzichtbare geest dit proces gevolgd en vond je het leuk om te lezen? Gaaf! Ik wil je bedanken om de moeite te nemen om dit alles, of zelfs maar enkele hoofdstukken, te hebben gelezen. Lees je dit ergens in de verre toekomst? Nog steeds gaaf. Ik wil ook de drie mensen bedanken die me elk een challenge hebben gegeven.

Ik wens je een fijne vakantie (als je die nog hebt) en een fijne verdere rest van je leven. See ya later!

PS. Er is een kans dat ik nog een Day 31 ga schrijven, als ik me verveel. Wat dat in gaat houden? Geen idee. Waarschijnlijk iets langs en rommelig, met veel personages. Ben ik dol op.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen