Foto bij O20 - InstaOfficial

InstaOfficial


"Tot vanmiddag pap!" roep ik als ik de keuken uit loop naar buiten om mijn fiets te pakken voor school.
"Tot vanmiddag!" hoor ik nog waarna ik de deur dicht doe en op mijn fiets stap. Op naar school. Er stond net nog niks op internet over ons uitstapje gister maar leuk was het zeker wel. De paparazzi waren wild en fans bijna niet aanwezig. Hier kan ik denk ik wel aan wennen, misschien.
Onderweg naar school is er gelukkig maar weinig verkeer. Op school zelf is echter het plein vol met leerlingen. Ik zie Poppy, Denise en Cait aan het begin van het schoolplein op de muurtjes zitten en allemaal meiden zitten om hun heen. Als ik er bij sta kijk ik de meiden vragend aan. Denise drukt haar mobiel trots in mijn handen en ik kijk naar een artikel van Cosmopolitan: 'One Direction boys aan het daten en jij had het kunnen zijn!' een lach rolt over mijn lippen en ik scroll naar beneden. Foto's komen tevoorschijn en ik zie mezelf hand in hand lopen met Niall, de jongens en meiden naast ons.
'Of de andere jongens nu aan het daten zijn is nog niet zeker, maar aan Niall en dat meisje naast hem te zien lijkt het iets te zijn. De twee zijn hand in hand gespot in het centrum van London, wie zijn deze misterieuze schoolmeiden?'
Ik lach zachtjes bij het lezen van het artikel waarna ik Denise haar telefoon terug geef.
"Dus, we staan op internet?" vraag ik grinnikend.
"Ja! En iedereen wil weten wie wij zijn" lacht Caitlynn.
"Het zou me niks verbazen als de meiden hier onze namen al hebben doorgegeven" zucht Poppy hoofdschuddend.
"Hm, mij ook niet.. misschien moeten Niall en ik het maar 'insta official' maken" lach ik dan weer.
"O my god! Ja! Doe!" roept Denise vol overtuiging.
"Oke, oke" zeg ik en ik pak mijn mobiel waarna ik Niall een berichtje stuur: 'Doe de wereld maar een lol en maak ons 'Insta Official' als je dat wil'
Niet veel later trilt mijn telefoon alweer; 'ik doe niets liever<3' staat er in mijn scherm. Serieus, wie had een betere vriend kunnen zijn dan hij? Niet veel later trilt mijn telefoon weer, dit keer heb ik een notificatie op instagram. @NiallHoran heeft je in een foto getagd.
Benieuwd naar wat er staat open ik het bericht, met een glimlach van oor tot oor lees ik voor:
"Yes, the rumors are true. Remember the girl we got in the hospital a few months ago? Well, we are in love. Please girls, dont hate her now. I'm sure there are enough other blonde guys out there for all of you, much love<3" met een foto van de paparazzi foto's van Niall en mij hand in hand.
"Awh zo lief!" roept Denise vertederd.
De horde meiden is inmiddels alweer verdwenen aangezien de eerste bel gegaan is, dus lopen wij ook maar naar de les voor we te laat komen.
Als we maatschappijleer binnen lopen zie ik de lerares ons even kort aan kijken waarna ze van haar beeldscherm weer naar ons kijk.
"Zeg, meiden.." begint ze waarna ze op staat en de beamer aan zet, het scherm begint te kleuren en een foto van gister komt tevoorschijn op het nieuws tabblad van haar laptop.
"Ja mevrouw, dat zijn wij" lacht Cait dan naar de vrouw zonder dat ze haar zin ook maar hoefde te vervolgen.
"Geweldig, dus wij gaan binnenkort paparazzi hier voor de school krijgen denk ik?"
"Ehm, geen idee mevrouw" mompel ik zacht.
"Dat zou wel een mooie reclame stunt zijn.." verteld ze aan niemand in het bijzonder. Bijna de hele klas schiet in de lach door de opmerking.

Louis

Mokkend staarde hij naar het scherm van zijn mobiel. Het hele internet was in de ban van de foto's van de jongens en dat groepje meiden. Maar dat was niet waar hij zo boos om was, nee. Louis kon het niet hebben dat hij haar niet gekregen heeft, hij heeft het niet voor elkaar gekregen. Niall heeft haar voor zijn neus weg gehaald. Had hij Eleanor nooit gehad was het meisje nu misschien van hem geweest. Maar nu is de beroemdheid alleen. Eleanor heeft hem verlaten, ze was er achter gekomen wat er allemaal speelde. Louis kon de reden van de ruzie tussen hem en de jongens niet verzwijgen, liegen was zijn antwoord. Maar daar had de brunette snel doorheen gekeken. De roddelbladen hielden zich in ieder geval al niet meer bezig met de break tussen de twee, daar was hij dan misschien wel blij mee. Maar dat Niall nu met zíjn meisje op de foto stond, hand in hand, dat kon hij niet hebben.
Toen ineens verscheen er een nieuw artikel online; 'Niall Horan just made it InstaOfficial!' en de fans werden wild. Sommige reacties waren lief, dat hij het verdiende en dat ze hun veel geluk samen wenste. Louis werd er alleen maar chagrijnig van, een glimlach sierde dan ook zijn gezicht toen hij een reactie las van iemand die zei dat ze graag zou willen toe kijken hoe het meisje van Niall helemaal neer gaat voor de paparazzi. Ze wensde de twee alle ongeluk van de wereld. Louis reageerde onder de reactie met 'Girl, I like you' waarna hij weer verder ging met het niks doen. Door de breuk met Eleanor was Louis gedwongen om weer in het appartement bij de jongens te wonen maar dat zorgt inmiddels al voor de nodige spanning tussen de groep. Harry had Louis al meerdere keren gevraagd of hij het nou eindelijk gewoon kon bijleggen met Niall maar het antwoord bleef nee.
Als hij weer de zoveelste foto van het stel langs ziet komen op instagram gooit hij zijn telefoon met een schreeuw tegen de deur van zijn slaapkamer aan. Louis laat zich achterover vallen op zijn bed, in tranen van frustratie ligt hij daar... hij staart naar het plafond. Er gaat maar één vraag door zijn hoofd heen; Wat kan hij doen om zijn meisje terug te krijgen. Al was het meisje nooit van hem geweest in de eerste plaats.

~×××~
Thanks voor de leuke berichtjes weer<3
Ik heb nog 1 week vakantie :o En nu zoveel inspiratie..
Hoop dat ik op mn nieuwe opleiding ook genoeg tijd krijg voor schrijven en niet alleen huiswerk moet maken, haha

Love you all<3
Leave a comment below(flower)
××Roww

Reageer (3)

  • MrsNeymessi

    Louis is echt selfish..

    7 jaar geleden
  • magiclove

    snel verder

    7 jaar geleden
  • Hansen

    Jaaa, zo snel al een nieuw hoodstuk! Daar maak je me blij mee (;
    Succes met je nieuwe opleiding! Wat ga je doen?

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen