Foto bij - 161 -

- Roxanne -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    "En dan spreek je met de persoon die ooit een washandje uit Snape z’n privébadkamer heeft proberen te stelen." Goddelijk! Om één of andere manier zie ik de Weasley twins (nou eigenlijk zie ik de Phelps tweeling voor me, maar je begrijpt me wel) echt al Snape's kamer insluipen om dat te stelen (als hij al überhaupt washandjes zou hebben). Ook McGonnagall's preek kan ik me erg levendig inbeelden!
    Ja, Slytherin kwam erg vaak aan bod in het hoofdstuk, maar het begon me niet te irriteren dus dat is een erg groot pluspunt! En ik begrijp het heel erg goed dat als je het druk hebt je geen tijd hebt om een hoofdstuk te uploaden, laat staat schrijven! Ik vind het helemaal niet erg om ietsje langer te wachten tot jij vindt dat het hoofdstuk klaar is en je er zelf blij mee bent. Ik ben trouwens ook helemaal niet boos om het Roxanne en George drama, you know I'm a sucker for those two! Net zoals voor de BROTP van Roxanne en Draco.
    Waar ik wel niet zo happig op ben is Tamara! Maar dat is uiteraard ook de bedoeling van haar karakter! Ik hoop dan ook dat Roxanne niet al te veel verteld (al zou ik het haar niet kwalijk nemen aangezien ze zich verdrietig voelt en dan is het logisch dat je steun aanneemt van mensen). Ik ben benieuwd wat zij nog allemaal in haar mouw heeft te steken! (Al ben ik er tamelijk zeker van dat de meerderheid van die dingen niets goed voorspelt!)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen