Foto bij Inzending Triwizard Tournament - Opdracht 1

Kwalificatieronde 1: De vreemde situatie



Plots komen er verschillende voertuigen op het kasteel van Zweinstein af. Leerlingen kijken verbaasd om hen heen en weten niet wat er gebeurd. Ergens duikt een gigantische boot op en weer ergens anders komen er vliegende paarden op hen af. Dit is een heel vreemde situatie en de leerlingen van Zweinstein weten niet hoe ze zich moeten gedragen. Een ontmoeting met vreemden, hoe kan dat goed aflopen?

Deze eerste opdracht zal dus draaien rond vreemde situaties. Ik heb namelijk achter de schermen een lijstje verborgen met eerst de letters van het alfabet, en vervolgens getallen van 1 tot 12. Achter elke letter schuilt een personage uit Harry Potter, en achter elk getal schuilt een bekende plaats. Voor deze opdracht zal je een verhaal moeten schrijven waarin drie personages van de lijst, elkaar tegenkomen op een plaats van de lijst. Via een privé-bericht stuur je drie letters van het alfabet, en een getal van 1 tot en met 12 naar me. Ik stuur jou dan de drie personages en de plaats die achter jou letters en cijfer schuilen.

Het lijkt misschien makkelijk, maar dat is het absoluut niet! Krijg maar eens Petunia, Dolleman en Omber die elkaar tegenkomen in de Geheime Kamer! Probeer je verhaaltje een beetje realistisch te maken, ze moeten elk een reden hebben waarom ze juist op die plaats zijn. En laat dus ook niet Bellatrix en Hermelien beste vrienden worden. Er mogen ook andere personages in je verhaaltje komen, maar de drie personages moeten een heel duidelijke hoofdrol hebben!
Verder ben je helemaal vrij. Je kan dus zelf je verhaallijn kiezen.

-April 2016-

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen