Foto bij A bride for Christmas [Bill Kaulitz] 16

Dit is een film die ik heb omgevormd tot een Bill Kaulitz-love story. Dit verhaal zal dus gewoon het verhaal van de film vertellen met Bill als mannelijk personage en zal ook eindigen waar de film eindigt. Veel leesplezier!
korte inhoud:
Nadat Jessie Patterson haar derde verloving afzegt voor het altaar, zweert ze geen serieuze relatie meer aan te gaan totdat ze "de ware" vindt. Maar dan ontmoet ze de charmante maar verstokte vrijgezel Bill Kaulitz. Wat Jessie niet weet is dat Bill een weddenschap heeft gesloten met zijn vrienden. Die houdt in dat hij een vrouw ervan moet overtuigen om met hem te trouwen voor Kerstmis. En dat is binnen vier weken.

Jessie Pov.

Tranen lopen over mijn wangen. Waarom moet mij dit weer overkomen? Het is verstandiger om in deze toestand niet te gaan rijden. Ik dwaal te voet wat door de stad. Mijn trouwjurk sleept gedeeltelijk over de grond. Wat kan mij het nog schelen? Trouwen doe ik toch nooit. Daar komt dan nog bovenop dat het bijna kerstmis is en dat iedereen lekker gezellig en romantisch loopt te doen in de verlichte straten. Plots hoor ik iemand mijn naam roepen. Het is Trend. Geweldig, een van mijn ex-verloofden dat kan er ook nog wel bij. Hij is blijkbaar samen op stap met een meisje. Ik veeg snel wat tranen weg.
"Trend. Hoi!"
Trend: "Jessie, dit is mijn verloofde, Patty." Is hij verloofd?
"Oh, ik wist niet dat je iemand nieuw had leren kennen?"
Patty: "Hij heeft mij juist ten huwelijk gevraagd. Het stond op de banner van de bioscoop!" en ze laat me haar ring zien. Hmm die truc gebruikt hij dus nog steeds.
"Och, bij de bioscoop?" Trend zend mij een veelbetekenende blik zodat ik zeker niets zou zeggen over onze verloving. Ik ben er eigenlijk niet zo mee bezig. Ik zit meer met het feit dat ik en Bill dit hadden moeten zijn. Ik probeer met alle moeite mijn tranen niet te laten ontsnappen.
Trend: "Ik zal je zeker een uitnodiging sturen."
"Ok." Ze hebben het ondertussen al wel gemerkt dat ik het moeilijk heb en het trouwkleed dat ik mee heb is ook nogal een eyecatcher.
Trend: "Het was fijn je nog eens te zien, Jessie."
"Ja hetzelfde. Daag." Ze gaan verder met hun tweetjes.

Enkele dagen later. Het is bijna kerstmis. De afgelopen dagen waren verschrikkelijk. Ik heb heel wat tranen gehuild en ik voel me leeg en gebruikt. Ik heb mijn ouders natuurlijk meteen ingelicht over Bill. Ik ben momenteel bij hun en heb me even afgezonderd. Ik zit op de trap aan de voordeur en mijn vader komt erbij zitten.
Pap: "Hey lieverd. Hoe gaat het nu met jou?"
"Ik weet het niet." Mijn stem breekt en mijn ogen vullen zich weet met tranen.
Pap: "Weet je dat je moeder nogal een reputatie had voordat ik haar ontmoette?"
"Oh ja?"
Pap: "Ik was niet de eerste die haar een aanzoek had gedaan. Drie andere mannen hadden het geprobeerd voor mij en ze heeft ze allemaal afgewezen. Je grootmoeder werd er gek van." Pap brengt me weer aan het lachen.
Pap: "Maar Suzy weigerde zich te settelen. Ik dacht dat ik ging eindigen zoals die andere gasten. Aanzoek geweigerd, een gekrenkt ego en een gebroken hart. Maar dat vond ik het wel waard. Weet je waarom?"
Ik schud van nee.
Pap: "Omdat, als zij niet voelde wat ik voelde, wel ik wou dan niet samen zijn met iemand die zich gewoon wou settellen en enkel daarvoor zou trouwen. Ik verdiende meer."
"Jah." Hij zegt dit wel allemaal om mij op te beuren, maar er zit zeker een waarheid in.
Pap: "Er zijn veel mensen waar je mee kan leven, maar er is maar een persoon waar je niet zonder kan leven." Ik glimlach dankbaar naar pap voor zijn mooie woorden. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en we blijven zo nog een tijdje zitten. Daarna gaan we naar binnen en zit ik een tijdje naar de verlovingsring van Mike te staren. Hij wou hem niet aannemen als ik hem wou teruggeven. Ik moet hem echt terug geven! Ik vertrek naar Mike. Die is aan het werken in zijn garage. Ik klop even op de deur die open staat.
"Heey, ik dacht wel dat ik je hier kon vinden."
Mike: "Hey..." Hij is verbaasd om mij te zien.
"Ik kwam vertellen dat je gelijk had over Bill. De trouw is afgelast."
Mike: "Luister Jessie, ik geef je niet de schuld voor wat er gebeurd is in de kerk. We moeten allemaal de buizen eerst testen voordat we weten dat het water goed zal stromen. Misschien ben je terug naar mij gestroomd?" Loodgieterspraat... Oh nee, hij moet dit niet verkeerd interpreteren.
"Dat is niet gebeurd Mike."
Mike: "Huh?"
"Ik kan niet met je trouwen. Jij verdient iemand die evenveel van jou houdt als jij van haar." Ik neem zijn hand en leg het doosje met de verlovingsring er in. Ik gef hem nog een kus op zijn wang en ga naar de deur.
Mike: "Hey Jessie, dat verdien jij ook." Ik glimlach dankbaar naar hem en stap naar buiten.

Bill pov.

Er is een kerstfeestje aan de gang in de studio. David heeft het georganiseerd om iedereen die mee werkt aan de plaat te bedanken. Ik heb er niet echt zin in dus ik heb mij afgezonderd in de opnameruimte. Tom komt plots binnen.
Tom: "Hey! Wat doe je hier? Vergeet het werk eens even. Het is twee dagen voor kerstmis. En trouwens Lilly van de boekhouding heeft naar je gevraagd."
"Ik kom straks wel." en ik steek nog wat chips in mijn mond.
Tom: "Ok, maar laat haar niet te lang wachten. Ik heb haar een dans met jou beloofd." Tom verlaat de kamer weer. Plots komt Jessie's moeder, binnen.




Ooh hij loopt bijna op zijn einde :( op naar de volgende! :D

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen