Foto bij - 162 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Oh wat een cliffhanger! Ik ben zo ongelofelijk benieuwd naar het vervolg, Fie! Dus stiekem ben ik ergens blij dat ik het nu pas gelezen heb, gewoon omdat zondag zo dichterbij is en ik minder lang op het vervolg van de cliffhanger moet wachten! Ik ben ook erg blij dat Hermoine's deeltje hier nog in zit.
    Draco en Roxanne blijven awesome, dat miste inderdaad in de boeken: een vertrouwenspersoon voor Draco. Hij is echt niet het allerslechtse personage/persoon in J.K. Rowling's wereld. Oké hij is ook niet honderd procent goed (bullying and such), maar wie wel? Gelukkig heb jij daar verandering in gebracht, good job! Trouwens liefst niet dat alle hoop verloren is voor Roxanne en George, daar zou ik erg verdrietig mee zijn.
    Ik kijk echt al erg uit naar het volgende deeltje om verschillende redenen:
    - Uiteraard het vervolg op Hermoine's point of view.
    - Wat Victoria (en Fred) gaan doen met Libra en of ze in eerste instantie zelfs iets gaan doen.
    - Hoe je George en Roxanne weer helemaal bij elkaar gaat brengen.
    - Of Hermoine de jongens toch ooit eens aan het leren kan zetten (waarschijnlijk niet, maar kom ^^ ).
    - Wat Tamara's volgende stap is! Trouwens super dat Draco haar helemaal niet vertrouwt en Roxanne (stiekem ergens - vind ik) ook aanspoort om Tamara niet te vertrouwen. She bitch.
    - Of er nog leuke anekdotes van Fred en George aan bod komen, zoals de Snape-affaire.

    Kortom: dat het maar snel zondag is!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen