Het is tijd voor de grote finale!
Na deze opdracht wordt de winnaar bekend.

De halve finales!

In deze opdracht beschrijven jullie beide halve finales!! Dit is de wedstrijd tussen Orpheus en Unicorn, die zal eindigen met één punt verschil voor de Italiaanse selectie, en de wedstrijd tussen Knights of Queen en Inazuma Japan. De Japanse selectie wint deze wedstrijd met 3-1.

De wedstrijden vinden vlak na elkaar plaats, eerst Italië - Amerika en dan Japan - Engeland. De teams mogen bij elkaar gaan kijken, maar hou er rekening mee dat ze misschien ergens anders moeten zijn op dat moment (tactiek bespreken, warming up, overwinning vieren enzovoort).

De finales!
Naast de halve finales, schrijven jullie ook de eerste helft van de finale. Deze vindt de volgende dag plaats. Het wordt vanzelfsprekend een bloedstollende wedstrijd, en aan het begin van de rust staat het nog altijd 0-0... hoe de tweede helft verloopt, dat hangt helemaal van deze opdracht af!

Individuele opdrachten:
Yamato:
- Wordt geconfronteerd met zijn grootste angst
- Schrijft een brief (maakt niet uit aan wie)
- Is heel even heel erg gelukkig
- Heeft heimwee (mag heel kort hoor)

Aurélia:
- Neemt een hele moeilijke, belangrijke beslissing
- Beseft zich dat het FFI bijna voorbij is en dat ze haar nieuwe vrienden gaat missen
- Is voor heel even de grote heldin van het team
- Klaagt over alle eigenschappen van haar koffie (De kleur, de smaak, de hoeveelheid schuim, de hoeveelheid melk en suiker, het merk, enzovoort)

Voor deze opdracht heb je tot 20 September. De deadline loopt af om 20:00. Uitstel is niet mogelijk. Als je minder dan een half uur te laat bent krijg je enkel punten aftrek, als je meer dan half uur te laat bent lig je uit de wedstrijd.

Veel succes en veel schrijfplezier!

Reageer (1)

  • Duendes

    Klaagt over alle eigenschappen van haar koffie (De kleur, de smaak, de hoeveelheid schuim, de hoeveelheid melk en suiker, het merk, enzovoort)

    Hahahahaha die vind ik echt geweldig xD xD

    20 september al?!?!?! Okey... ik weet het... mijn fout...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen