Foto bij 1

Het begin van het verhaal hier ontmoet je de kinderen van de superhelden het volgende hoofdstuk is dan met de vilains kinderen

In het huis van de Wayns

Belle Wayn word wakker in haar grote kamer. Ze woont samen met haar vader, Alfred en Robin in een huis. Natuurlijk heet Robin nu Nightwing maar hij blijft kleine Robin al ben is Belle jonger dan Robin. Belle is opgeroeid met haar vader als Batman zelf is ze ook in training gegaan. Ze wilt het beste doen voor haar vader want hij wilde liever een zoon. Als Belle zich nog een keer wilt omdraaien hoort ze haar vader beneden roepen.'BELLE WORDT WAKKER HET ONTBIJT STAAT KLAAR'. Snel staat Belle op en doet wat aan. Haar vader haat het als ze in haar pyama zit tijdens het ontbijt. Als ze beneden komt is iedereen al aan tafel zelfs batgirl is er. Bruce kijkt op en kijkt naar zijn dochter vandaag zal ze voor het eerst naar de superhero acedemy to gaan, denkt Bruce. Robin en Batgirl konden nooit gaan omdat hij niet hun echt ouders was. 'Zo heb je alles al ingepakt?' Vraagt Bruce aan zijn dochter. Belle kijkt op en zegt met volle mond:' jap papp dap hep ip gedaap'. 'Mooi zo'. Belle was het hellemaal vergeten ze eet snel alles op en gaat naar haar kamer om haar tas in te pakken.


De Kents huis
'Chad ben je er klaar voor?' 'Ja pap'. Hoort Clark aan de andere kant van zijn zoons kamer. Loïs loopt door het huis een beetje schoon te maken. Als Chad zijn kamer uitloopt neemt hij een grote koffer mee. 'Wat zit er allemaal in liefje': vraagt Lois.' Allemaal belamgrijke spullen die ik nodig heb'. Krijgt ze als antwoord. Clark geeft een gezicht dat zegt laat hem nou maar. 'Pap ik heb echt een geweldig idee voor mijn superhelden naam'! 'Wat dan zoon'. 'Mijn naam word Big C!' Loïs en Clark kijken hun zoon verast aan. Loïs is de eerste die wat zegt:' geweldig schat'. En ze geeft hem een kus. Chad doet cool en veegt de kus van zijn wang en ze lopen met z´n alle naar buiten. Als ze buiten verandert Clark in Superman en vliegt samen met zijn zoon naar Superhero Acedemy.

Bij de prince.
Demi vliegt door het huis om al haar spullen te pakken. 'Rustig Demi er is tijd zat':zegt Diana prince haar moeder. 'Nee mam ik moet nog veel te veel in pakken'. Diana laat haar dochter door het huis heen vliegen om spullen te pakken. Als Diana naar de kamer van Demi gaat ziet ze dat haar kamer een grote benden is, er ligt allemaal kleding op de grond en ze ziet Demi in de berg zitten en de kleding vliegt door de lucht heen. ´Wat zoek je?' vraagt Diana. 'Ik kan mijn lasso niet vinden die je aan mij had gegeven voor mijn elfde verjaardag' zegt Demi in grote paniek. 'Hier is die hij lag op je nacht kastje'. 'Dankje mam ik heb nog maar 5 uur en vijf minuten voordat ik weg moet dus ik ga maar mijn kamer opruimen'.' Diana had geen tijd om antwoord te geven want Demi had de kamer duur al weer dicht gedaan.

In Oliver Queens villa
Oliva Queen zat op de bank een blaadje te lezen terwijl wat bediendes heen en weer liepen met haar koffers die ze zelf nog niet eens had ingepakt. Ze hoorde de deur opengaan en legde haar boekje neer en keek wie er naar binnen kwam, het was haar vader. Ze stond van de bank op en liep naar haar vader Oliver Queen en omhelsde hem. 'Papa je bent net op tijd ik moet zo naar de acedemy'. 'Ik wilde mijn kleine meid niet zonder een cadeautje te geven weg laten gaan''. Oliver neemt zijn dochter mee naar zijn lab waar al zijn green Arrow spullen zijn. Hij deed een deur openen met allemaal bogen. Olivia had haar oog op een schattige rozen, maar haar vader deed een andere deur open en toen ze door die deur keek zag ze de mooiste boog ooit. De boog was mooi roze met zelfs glitters erop!. ´Ík heb er heel lang aan gewerkt hij is soepel en je heb zelfs glitterbommen die je aan je pijlen kan doen´. ´Dankjewel papa ik zal heel erg aan je denken´. ´Ík hou van je mijn kleine meid´. ´Ik hou ook van jou´.

Bij de Curry´s
Adam Curry is samen met zijn huisdier Spetter zijn dolfijn aan het zwemmen. Nu hij naar Superhero Acedemy gaat kan zijn dolfijn niet mee dus geeft hij hem afscheid door met hem te zwemmen dat vind Spetter leuk. Adam had al zijn spullen ingepakt hij had zelfs nog zoveel tijd dat hij op internet naar Superhero Acedemy zoeken en kijken of ze een zwembad hadden en die hadden ze. Adam had ook gezien dat sommige superhelden een maand speciaal les geven, stiekem hoopt Adam dat zijn vader Aquaman of Arthur Curry les komt geven en dan Spetter meeneemt of zijn coole krachten laat zien. Adam moest nog zijn krachten oefenen om echt water dieren op roepen, de enige die kwam toen hij oefende was Spetter maar die voelde zich gewoon schuldig dus die kwam gewoon. ´Adam kom eens hier.´ Adam gaf nog een knuffel aan Spetter en ging naar boven toe. ´Wat is er pap?' 'Ik wil je een drietand geven'. Adam begon te gloeien. 'Alleen je moet jezelf bewijzen, ik kom een van de maanden langs en dan wil ik dat je best doet en het hoogste cijfer van de klas heb'. Adam keek naar beneden. 'Grapje zoon ik ben al trots op je als je een onvoldoende heb hier heb je je drietand'. Adam ziet de grote Drietand van goud hij zag zelfs zijn naam in gegraveerd.' Dankje pa'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen