deel 3 alweer ( met proloog al 4!!)
OMG dit gaat gewoon te snel
dit nog maar 33x en dan zit ik al oppe 100 xD

veel plezier.. hoop dat het leuk is xD

en reacties ??

die foto is echt zooo cute ^^
[Gail POV.]

alleen nog deze hoek om en jullie waren er.. je had helemaal geen zin hierin, Akyl wilde je vast wel weer gaan koppelen aan die stomme broer, en dan is die dalijk ook nog vet lelijk en dan gaat zij met die vet knappe hunk.
jullie waren er, je zette je fiets neer en keek eens rond, er was nog niemand te zien dus jij en Akyl gingen heel mooi zitten wachten voor de hema
opeens kwamen er 2 vage figuurtjes met enge lange jassen en grote zwarte brillen op jullie af xD
ze stonden een hele tijd naar jullie te kijken toen ze toch maar naar jullie toe liepen, 'Akyl?' vroeg er eentje. 'ja!'antwoorde Akyl en jullie volgde de 2 enge figuurtjes, ze liepen richting een hotel en jullie gingen naar binnen waar jullie in de lift stapte. 'ik heb je gemist!' zei de 1e weer. wacht eens, die stem kende je! het was BILL KAULITZ!! je begon te gillen en de 2 figuurtjes keken je raar aan terwijl Akyl met een brede smile je aankeek, toen begrepen tom & bill dat je ontdekt had dat hun het waren en ze lachte ook :P ze liepen jullie voor naar een super luxe hotel kamer waar jullie neer plofte op de bank en de jongens hun vermoming afdeden. OMG!! WAT WAREN ZE ÜBER SEXY SEXY SEXY IN HET ECHT!!!!! (H)(H)(H)
tom kwam naast je zitten en je durfde geen een woord meer uit te brengen, tom keek je lachend aan omdat je er nogal debiel bij zat zo helemaal stijf en toen begon je zelf ook te lachen en toen zomaar opeens had je de slappe lach en je kon niet meer stoppen xD tom begon nog harder te lachen en bill keek je aan als een botsauto (hoe zouden die kijken??)

[Akyl POV.]

je keek naar Gail die over de grond rolde als een debiel van het lachen en keek toen weer naar bill, hij keek je ook aan en jullie schoven dichter naar elkaar toe. 'ik heb je gemist' fluisterde bill in je oor en hij gaf je een voorzichtig kusje in je nek 'ik kan niet zonder' nog een kusje 'ik wil je' kusje op de wang 'ik kan niet leven zonder jou' kusje op de mondhoek 'blijf voor altijd bij mij' een lange tongzoen !!





reacties??

Reageer (3)

  • DarkShadows

    verder ^^

    1 decennium geleden
  • MxShouu

    verder ^-^
    laat je weer iets weten ? [a]

    1 decennium geleden
  • BoBROKEN

    vurderr poeps XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen