Foto bij - 163 -

- Tamara -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Nu weet ik nog steeds niet wat er in het boek staat! (Of ik ben heel erg idioot en snap hem gewoon niet, dat is uiteraard ook steeds een mogelijkheid.) Maar dus - als ik het inderdaad niet kan weten wat er in staat - dan vind ik dat stiekem een beetje gemeen van je (al kan ik het zeer goed begrijpen, spanningsgewijs en al!). Ik ben dan ook razend benieuwd naar het volgende hoofdstuk/deeltje. Sorry trouwens als het me soms even duurt om te lezen, ik heb het gewoon zo druk (vakantie en drukte zijn niet één van mijn gewoontes) en dan komt het er gewoon niet van. Sorry, sorry, sorry! Maar nu is het me dus eindelijk gelukt (oef!).
    Haha, ik zie Fred echt al zo voor me ^^ Hij doet me trouwens aan één van mijn vrienden denken (suuuuper klef als hij verliefd is, een beetje erg grappig om bezig te zien - vooral als het meisje eigenlijk niet echt wilt toehappen op zijn avances ^^ ). Maar Fred en Laura vind ik heel erg schattig samen! Net zoals George en Roxanne uiteraard (al heb ik dat al tienduizend keer gezegd, ik ga het nog eens tienduizend keer zeggen). Zo lief dat ze elkaar ook ontmoeten in de gang (en dat zij daar eigenlijk ongelofelijk veel stress voor heeft). Je ziet echt dat ze enorm veel om elkaar geven. Als ik in een verhaal zou kunnen kruipen zou ik gewoon hun twee hoofden tegen elkaar duwen en hen laten kussen (hehe, kan je het je al inbeelden? Ineens twee gigantische handen die hun hoofden tegen elkaar duwen).
    Tamara is zo ongelofelijk fishy! Maar Draco heeft het nu duidelijk ook door! Is de gezichtsverandering die Draco waarnam bij Tamara trouwens door de Polyjuice Potion (omdat die vb. bijna uitgewerkt heb) of lees ik nu te veel tussen de lijntjes? Any way ik ben enorm blij dat hij al iets omgemerkt heeft! Way to go Draco!
    Hermoine is één en al awesomeheid. Veel mensen durven dat wel eens te vergeten (en bekijken haar dan gewoon als nog een ander meisje, terwijl ze net zoveel meer is dan andere personages in alle verhalen ooit). Dus ik ben heel erg blij dat jij dat laat zien!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen