Leah/Laleah:
Lieve, lieve, Femke
I solemly swear, you're gonna have a pretty awesome birthday happy jar! Zoals je al ziet zijn er enorm veel mensen die van je houden en misschien maakt die gedachte je verjaardag nog mooier! Ik pak de Penesieve er even bij hoor. Adem in, en steek je hoofd maar in de kom. WOESHHHH and we're back in time. Jouw aanwezigheid op Quizlet was mij zeker al opgevallen toen, maar ik ontmoette je pas echt op de Utrecht Meeting! En dat was een groot succes. Ik leerde een geweldige, vriendelijke en grappige jonge meid kennen met een enorme voorliefde voor alles dat Harry Potter was. Maar nog meer was je -tot niemands verrassing- fan van Maraunders. Maar ik had nooit verwacht dat je zo lang was xD of in ieder geval, waarschijnlijk voor mij. Ik ben aan het dwalen.
VAN HARTE GEFELICITEERD DEAR!!!
Make this day yours! You deserve it!
(flower)


Lisa/DoII:
Deer Prongs,
Ik kan wel een speech gaan houden over hoe wij elkaar ontmoet heb, maar ik ben niet zo sentimeel ingesteld en we hebben al duidelijk gemaakt dat wij samen super awesome coffee - Starbucks doh - zijn. Ik vind je een epic persoon en ik hoop dat we nog super lang Marauder buddies blijven. You're the stag to my dog, the laugh to my pranks and you have the best antlers in the world.
Stay awesome James Idiot Stag Potter,
You are very deer to me,
*paws and licks*
Padfoot


Natas/Vikings:
Heee Femke,
Van harte gefeliciteerd! Zo zit er weer een jaar op! Waarbij ik je maar liefst drie keer heb gezien, geloof ik! (Utrecht meeting, Dutch Comic Con en mijn boekpresentatie). Wauw, volgens mij is dat eigenlijk het meest van iedereen dit jaar xD. Toch heb ik het gevoel dat ik je niet bijster veel heb gesproken dus daar moet ik de volgende keer maar wat aan veranderen, want je bent een superlieve en gezellige meid. ^^
Ik wens je een nieuw top jaar toe en nogmaals superbedankt voor je bootjes-vouw-skills. I'll never forget. :Y)
Liefs,
*en beeld je hier een verjaardagsdansje in*
Natas


Erieka/Erlebnis:
Lieve Femke,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop nog vele leuke creaties in Harry Potter thema voorbij te zien komen van jou! ;3
Groetjes,
Erieka






Jolijn/SPECS:
Van harte gefeliciteerd met je 19de verjaardag Prongs!
Ik hoop dat je een pottertastische verjaardag hebt gehad met een heleboel cadeaus, cake en natuurlijk PLEZIER! Want dat is het aller belangrijkste.(:
Als het goed is heb je al een jaar ervaring met alcohol, dus maak er een gezellige maar vooral niet kater-achterlatende verjaardag van. *Deelt butterbeer uit*
Blijf vooral je geweldige zelf: kletsen op het forum, meetings bezoeken en verhalen schrijven!(:
Op Prongs! *Cheers*


Qing/Metamorphoses:
Hoi Femke!
Eerst en vooral wil ik je een zeer gelukkige verjaardag wensen! Hopelijk wordt vandaag echt een topdagje met veel taart en cadeautjes en zo (bloos) en natuurlijk hooop ik dat je omringd wordt door je familie en je vrienden, zodat je je birthday dubbel en dik kan vieren, want je bent echt een topmeid die een superverjaardag verdient!
Ik ken je nog niet zo heel lang en nog niet zo heel goed, maar ik moet zeggen dat ik je tijdens de WIDM-wedstrijd heel goed heb leren kennen. En ik denk jij mij ook en de negenhonderd eiland in Oceanië ook (wbw) Wat was het toch een leerrijke ervaring :'D Laten we nog zoiets doen ^^ Oh, ik heb trouwens ook de je woonplaats achterhaald! Steden/dorpen/locaties zoeken is echt fijn (: ik kan me inbeelden dat zo'n race tegen de klok het alleen nog spannender maakt hihi.
Ik hoop dat we nog zo van die spannende life goals meemaken, want dat zou awesome zijn! Je bent echt een toppetje (:
xQing



Deer Potter,

Not only do you have the habit to ignore the word no
Forgetting is something you seem to have mastered like a pro
You might get strong limps by running (not walking) your dog
You move them in your sleep as if you’re using them in a heated dialogue
The bruises, too many to count, cover my lily-white skin with blue
But I guess it was always clear no one has ever loved a Mary Sue
You make one smile with your idiotic thoughts and actions
And your undying love for Jily will always give one the right amount of distractions
Not flawless and perfect like you always seem to think you are
But shining like a unique golden Gryffindor star
Walking around all day in that not really necessary diving suit
A friend I would like to describe as smart, funny, trustworthy, sweet, brave and definitely cute
I love you like you love me
And I’m just as bad at writing poems as you are, as you can see

Your Evans



Yolanda/Animato:
Femkeeeeeee!
Damnit, wij moeten vaker spreken, want je bent een geweldig mens! Anyways, HAPPY BIRTHDAY MY DEEREST!
Je bent echt Fantastisch, Een kei gezellige meid. Magnifique en Kleurrijk vanbinnen en buiten. Een supertastisch persoon! <3
Lieve Fem, oprecht respect voor die amazing jurk die je hebt gemaakt. En oprecht respect voor jou dat je zo geweldig bent. WE ALL LOVE FEMKEEE!
Oke, al een beetje door van wie dit berichtje kwam? Nee? Laat ik mezelf dan maar even bekend gaan maken.
WANT HEEL VEEL LIEFS VAN..... Yolanda
Oke, dat doorgestreepte heb je niet kunnen lezen en nu vraag je je alsnog af van wie dit berichtje kwam. Muwhahaha. Succes met raden lieve Fem. *wbw*



FEMMIEEEE
Happy birthdaaaaaay *throws confetti everywhere*
Rustig aan hoor, straks word je nog bejaard <3
Kidding, GEFELICITEEERD *gooit nog een keer confetti*
Ik hoop dat je verjaardag superawesome fantastisch wordt. We waren afgelopen jaar niet heel erg close maar je bent nog steeds my one and only Prongsie en we moeten snel weer afspreken/praten als je dat nog wilt. I feel bad for being so quiet, I want to improve that, but only if you want to.
Hopelijk is je verjaardag super en krijg je awesome cadeautjes (naast die je al hebt natuurlijk, hehe). Never forget that we all love you very very much and that you’re an amazing person <3 Geniet van je verjaardag, eet veel taart (niet misselijk worden though), doe wat je wilt!
With all my heart and love,
Roos/Padfoot/Max/allthoseothers
P.S. Do you miss Camp Straight too?
P.P.S. Ed, River and Wayne congratulate you too, look


Sofie/Recherche:


Lieve Femke!
Als twee van de velen die vaak naar meetings gaan, ben jij één van de weinigen die ik pas één keer gemeet heb. Desalniettemin wil ik je graag nog een keertje meeten en daarom dat ik het ook zeker waard vind om jou een verjaardagsberichtje te sturen!
Ik zie je op het forum altijd als een ontzettend vrolijk en grappig meisje. Ik krijg echt het idee dat de zin ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ jouw hele karakter beschrijft en ik vind het geweldig dat je dat ook constant volhoudt. Ik heb al vele hilarische verhalen over je gehoord en ik ben daarom alleen al nog nieuwsgierig naar je geworden!
Ik hoop in ieder geval dat je inmiddels weer beter bent met je verjaardag (had gelezen dat het niet zo geweldig ging, begin van deze week) en dat je volop kan genieten van je verjaardag! Dat jij en je gekke, leuke en geweldige streken (niet alleen als Femke, maar ook als James (; ) Quizlet nog vele dagen mogen verrijken! *O*
Liefs,
Sofie.

Ps. En jij dacht dat dat alles was, James? Not really. So Shut up and Read Dance <3


Emma/Krull:
Lieve Femke,
ik begreep van Froukje dat je op 11 september jarig bent. Van harte gefeliciteerd!
19 jaar ben je alweer!
Ik hoop dat je een leuke dag hebt en onwijs veel felicitaties en cadeautjes krijgt. Vele felicitaties zul je al wel krijgen met dit leuke idee van Froukje!
Have a nice day. (:
Liefs, Emma


Ellie
Heey Giirrl,
Het schrijven van deze berichtjes is eigenlijk steeds een beetje hetzelfde liedje..

Daarom wens ik je dit jaar geen fijne verjaardag,
geen 'zul je maar oud en rimpelig worden'
geen 'je bent echt geweldig'
In plaats daarvan wens ik je een GEWELDIGE verjaardag
zul je later maar zo veel plastische chirurgie mogen hebben zodat er geen ripeltje meer op je strakgetrokken gezicht te zien is.
Girl, je bent niet alleen geweldig, je bent gewoon fantastisch.
x Ellie


Felicia/Sauropoda:
OKE IK BEN EIGENLIJK TE LAAT EN IK HEB HET ZO DRUK MAAR IK BEN HIER EN IK WIL NOG IETS ZEGGEN:

Femke, ik ben misschien niets je meest close vriendin hier op Q, maar ik wil je wel duidelijk maken dat je een super mega geweldige persoon ben en dati k de korte momentjes waarin we samen hebben gewerkt (of tegen elkaar you sneaky bastard) heel erg leuk vond en dat ik je als een van de tofste mensen op heel de site beschouw, gewoon omdat je zo'n fleurige persoonlijkheid hebt en omdat ik altijd blij wordt als ik posts of topics van je zie, cause Potter makes me happy, en ik hoop dat ik je het komende jaar nog iets beter kan leren kennen, want je lijkt me echt een fantastische persoon!

Groetjes,
Zombietortoise (this shall be my new username some day)



Ikke zelufff:
Allerbeste James,
Van herte (jaja, een Nederlandse punn, ik ben trots hier) gefeliciteerd met je negentiende mischievious birthday! Ik hoop dat je een ontzettend fijne dag hebt vandaag, gevuld met allemaal blij-igheid. Ik heb mijn stalkervaardigheden maar weer eens afgestoft en heb deze Hapy-Pot voor jou bij elkaar gesprokkeld. Ik hoop dat je er ontzettend van geniet, en dat alle lieve berichtjes voor een enorme grote glimlach op je gezicht zorgen.
Lieve Femke, wat ben jij een geweldige meid! Echt altijd ontzettend gezellig en lief, en fanatiek, zoals bij WIDM (wbw) En goudeerlijk, want volgens mij is alles wat je tegen mij verteld hebt, helemaal waar geweest, haha. Het is heerlijk om jou weer eens voorbij te zien komen met je topics over Ieren en Hobbits, Belgische vlaggen en Het Is Een Nacht-en, een geweldig-cool zelfgemaakt jurkje en het zoeken van een cover voor een hele gave OP, je eerste verjaardagscadeau en over je hondje Tejo met wie je Agility hebt gedaan. Je bent een gezellige aanwezigheid en het is altijd heel leuk om jou weer eens langs te zien komen.
En niet te vergeten, met jou up-to-no-good-zijn, is meer dan geweldig. Weet je nog?
Met de JarnesPotters- Jamesjarne-Potterjar- m- JamesPotter is Femke? Nee, Jarnes- ehh… en met de vier Gilderoy’s (want één is natuurlijk bij lange na niet genoeg(*muziekje* We’re so pretty, we’re so pretty!)(GRATIS HANDTEKENINGEN)) het forum terroriseren. En, zoals je misschien al is opgevallen, voor de heerlijke nostalgie heb ik mijn tweede-práchtige-username maar weer eens genomen, ghehe. (I am such a great person, don’t you think, Harry?Magical Me.. *dramatische zucht*)
Van een drietal dronken jongens die uit het raam kotsen in een trein; midden in de nacht, naar vrolijk en zonder gêne Frozen liedjes zingen in een (bijna) lege coupé en op een donkere straat onderweg naar huis. Van Weerwolven met twee Gilderoy’s die aan elkaar gekoppeld waren en waar een heleboel verwarring over ontstond, naar een geweldig WIDM spel.
Femke, wat ben ik blij dat ik jou mijn vriendin mag noemen! Een geweldige, op en top, SUPERVRIENDIN!
Ik ben ontzettend blij met alle gezellige Up-To-No-Good-dingen die we hebben beraamd, hihi. Ik wens je echt een Maraudertastische verjaardag toe, mijn allerbeste Jamie <3

Best Deers Forever *O*
Prongs. Gilderoy. Jarnes, als we dan toch bezig zijn.

Reageer (2)

  • JamesPotter

    Ik kom hier plotseling weer uit en het laat me weer glimlachen c; DANKJEWEL FROUKJE <3

    6 jaar geleden
    • ProngsPotter

      Ah James wat leuk! Happy to make you Happy ^^

      6 jaar geleden
  • JamesPotter

    Lieve Leah,

    Wat een ontzettend leuk en lief berichtje dat je hebt geschreven! Jou meeten was inderdaad echt heel erg leuk en ik hoop dat door heel veel vaker te doen^^. En stiekem vind ik het super grappig dat mijn lengte je is op gevallen, want er waren nog veel langere mensen aanwezig volgens mij. Ach, ik vind het een leuk detail^^ Heel erg bedankt! <3


    Lieve Lisa,

    Ik wilde even zeggen dat “you have the best antlers in the world” het beste compliment is dat ik ooit heb gekregen. Ik hoop ook dat we nog mega lang Starbucks blijven, want wij zijn cool *Zonnebril smiley waarvan ik de code even vergeten ben, maar die voeg ik later wel toe als ik het niet vergeet. Ik denk dat het (H) is, of dat is een hartje. We zullen het zien*
    Heel erg bedankt, Padfoot! <3


    Lieve Natas,

    Drie keer! Wauw! Dat is echt super vaak! Vier keer zelfs, want ik heb je op Elfia ook even gezien toen je er stond met je boekenkraam. Volgende keer moeten we inderdaad meer praten! Mijn bootjes ga ik nooit vergeten. Ik had er laatst een gemaakt voor de ober omdat ik me verveelde, hahaha! Heel erg bedankt <3


    Lieve Erieka,

    Heel erg bedankt voor je leuke verjaardagswens^^ Doe Pim maar de groetjes van me!


    Lieve Jolijn,

    Butterbeer! Yay! Met al deze geweldige berichten moet plezier zeker wel goed komen. Heel erg bedankt voor je felicitatie! Dat vind ik erg leuk!^^


    Lieve Qing,

    Wat een super leuke felicitatie! Ik voel me al bijna jarig! ;p Oh dat ben ik ook. Jaa! Je WIDM wedstrijd was echt zo leuk! Ook die negenhonderd eilanden! Dat was echt de allerleukste opdracht ooit. Waarschijnlijk onthoud ik dat voor de rest van mijn leven, terwijl ik een slecht geheugen heb. Steden opzoeken in Oceanie is inderdaad zeker een life goal! Hahaha. Heel erg bedankt voor je bericht <3


    Lieve Evans,

    Oh shit, ik kan veel slechter dichten. *Pakt een rijmwoordenboek erbij*
    Oke laat maar. Ik geef dichten nu al op :’). “shining like a unique golden Gryffindor star” *Paradeert rond met het beste gewei van de wereld volgens Padfoot*
    Ik vind het gedichtje echt suuuuper gaaf^^ je bent duidelijk stukken beter in dichten dan ik. (Vraag maar aan Froukje, hahahah)
    Nee wacht. Ik maak een gedichtje. Wel in het Nederlands tho. *schraapt keel* Ahem!
    “Het spijt me voor het schoppen in mijn slaap,
    en voor het eten van je schaap
    Dat was het enige wat ik kon bedenken wat rijmde op slaap,
    Al bedenk ik me nu dat wat ook rijmt is aap.
    Ik denk dat ik toch minder raar aangekeken wordt als ik een schaap eet,
    Als je dat maar weet”
    Oke, klaar maar weer. Dat sloeg nergens op. Dat is waarom ik zelfs tijdens sinterklaas niet dicht. Heel erg bedankt voor je gedicht <3 een stuk beter dan de mijne.


    Lieve Yolanda,

    Je naam stond al boven je berichtje, dus het raden was niet zo moeilijk ;p Geef Froukje maar de schuld! Wat een enorm lief en leuk berichtje, Yolanda!^^ I LOVE ALL OF YOU TOO <3 jaa, mijn jurk is echt fabulous! Die ga ik vandaag misschien wel aandoen als hij al uit de was is! Moet ik even kijken, want ik draag hem echt super vaak. Heel erg bedankt voor je felicitatie. We moeten inderdaad vaker praten.


    ROOOOOOOOS!

    Yes yes yes yes yes yes yes yes yesssss, Ik ben sowieso voor meer afspreken en praten. I miss you! I love you too! Ja ik mis Camp Straight. Ik droomde laatst nog over Jodmund. (Niemand gaat dit snappen, behalve jij, maar dat maakt niet uit). Jon wilde dat Edmund zijn familie met zijn 13(0000) broers zou ontmoeten, maar Ed vond dat natuurlijk super eng, maar de ontmoeting ging best goed en toen liet Jon zijn pindacollectie zien. Hahahah. Edmund was jaloers op zijn pinda’s (of hij deed zo zodat Jon zich niet slecht voelde). Dat was echt leuk.
    Echt super bedankt voor je felicitatie. We moeten echt meer praten!


    Lieve Sofie,

    “Ik heb al vele hilarische verhalen over je gehoord” Oh Oh! Is dat een goed of een slecht teken? Vast wel goed, want je bent nog steeds nieuwsgierig^^. Ik ben nog steeds verkouden en ik heb nog niet gepraat vandaag, dus ik weet niet hoe mijn stem klinkt, maar verder ben ik wel beter te verklaren ja.^^ Wat lief dat je dat had onthouden! Ik vind dat je een ontzettend leuk berichtje hebt geschreven^^
    De link naar je story werkt niet, dus ik ben even via je profiel gegaan! Heel erg bedankt, Sofie! <3


    Lieve Emma,

    Heel erg bedankt voor je lieve felicitatie^^ Ik heb inderdaad heel veel felicitaties gekregen, zoals je kunt zien. Echt super super lief! Heel erg bedankt, Emma^^


    Lieve Ellie,

    (Op een of andere manier wilt mijn laptop telkens lieve ouders typen als ik lieve in typ. Zo raar) Wat een geweldige felicitatie! Al heb ik geen plastische chirurgie nodig natuurlijk, want ik heb Gilderoys perfectheid overgenomen! *hairflip*
    Heel erg bedankt voor je lieve berichtje. Je bent zelf ook fantastisch. Of nog beter: femtastisch. (I’ll show myself out. Sorry)


    Lieve Froukje,

    Jemig! Wat veel mensen! Dat is echt super gaaf! Zonder de woorden voor jou mee gerekend zit ik nu op 863 woorden om alle anderen te bedanken! Oke, maar nu ga ik jou bedanken voor je mega bericht en hoe veel mensen je wel niet hebt laten reageren, hahaha.
    Een Nederlands pun, oehh. Die is gaaf! Wat vind je van mijn pun op de reactie van Ellies bericht? “Femtastisch”. Ik vind het stiekem geweldig, hahaha. Het was altijd al mijn doom om een happy pot te krijgen (want wiens droom is dat nu niet).
    Hahaha geweldig dat je al mijn topics herinnert. Ik vind Q echt een topplek en ik ben blij dat jij deze site hebt gevonden. Anders hadden we elkaar nooit ontmoet, wow.
    Hahahah ja onze pranks waren echt leuk^^ Het viel me al op dat je weer Gilderoy bent! Echt heel erg perfect! Ik was die WvW al bijna weer vergeten, maar we waren inderdaad aan elkaar gekoppeld! Dat was echt super grappig. En toen werd jij vermoord en ging ik ook dood ;c
    Hahahah die jongens in de trein waren echt goor! Het stonk ook. Die Disney liedjes waren ook leuk. Volgens mij vond de vrouw die achter ons zat het echt heel raar ;’) Geweldig.
    Inmiddels ben ik al over de 1000 woorden heen, dus applaus voor mij, want normaal schrijf ik niet zo snel. En het WIDM spel was inderdaad geweldig!
    Heel erg bedankt dat je al deze berichtjes hebt weten te verzamelen! Dat vind ik echt heel leuk.
    Ondertussen ben ik bijna 1,5/2 uur bezig met deze berichtjes denk ik, dus misschien schrijf ik toch niet zo snel. *Heartbreaking* Ik heb het tenminste wel in een keer doorgelezen. (met uitzondering van een hoofdstuk lezen over de Gilderoy fanfic)
    Lieve Froukje, heel erg bedankt voor deze happy pot^^


    Dus nog een keer: Lieve Leah, Lisa, Natas, Erieka, Jolijn, Qing, Anna, Yolanda, Roos, Sofie, Emma, Ellie en natuurlijk Froukje, heel erg bedankt voor jullie super lieve berichtjes! Jullie zijn echt met super veel. Dat is echt heel gaaf^^
    Liefs van James<3 (3 word pagina’s, 1211 woorden, out!)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen