14.. (H)
ik weet niks meer om hier bij te schrijven maar ik moet er wel iets bijschrijven dus schrijf ik dit erbij en dan schrijf ik dit nog en ik schrijf dit nog xD
oké dat was blij (lol)
en sorry voor het korte deel mensjes .. -.-'

school suckt !!
[Akyl POV.]


De school was weer begonnen maar je kon je echt niet concentreren, en als ergste was dat je van je moeder alleen nog maar in het weekend naar hem toe mocht.. je kon echt niet leven zonder hem, maar met hem kan je niks meer, wat moet je met hem ??

het was alweer vrijdag het laatste uur, natuurkunde, dood saai natuurlijk weer -.-' die man is zo gay als wat een heel vaag gay-handje, en we moeten altijd nablijven het laatste uur :O WAAROM ?? net alsof wij zo vervelend zijn.. hoe komt hij erop :S omdat het de eerste week is wil hij nog niet echt gaan beginnen en praat hij echt alleen maar overzich zelf.. hij had zelfs een foto meegenomen vanzichzelf en zijn kinderen .. ARME KINDEREN!! en echt waar, dat gay-handje is werkelijk onuitstaanbaar ! KIJK daar doet hij het weer xD en als hij een blaadje vast heeft staat zijn pinkie omhoog, hoe gay kan iemand zijn, en dan heeft hij nog een vriendin ook nog :O OMG! snel kijk je op je mobiel hoe laat het is.. nog 5 minuten! nog 3.. nog 2.. TRINNGG!!

eindelijk ! op weg naar het ziekenhuis !! :D BILL!(H)

Reageer (4)

  • MusicFeeling

    BLUB!

    1 decennium geleden
  • BoBROKEN

    Whaha XD

    Naja gewoon verder gaan want die was niet zo geweldig interesant woaa xD

    1 decennium geleden
  • MxShouu

    Verder ^_^
    Precies meid. hou maar op met je stomme blub en over die Na leraar heb je ook gelijk, hij zou wel familie van stan kunnen zijn met zijn stem, en alles. maja !
    [laat je weer iets weten?]

    1 decennium geleden
  • DarkShadows

    Verder ^^
    jhaa die NA-leraar is HEEEEEEEEEEEEEEEEL erg gay xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen