Foto bij Proloog

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Niallerslove

    Wauw, goed geschreven! Wel zielig van de orka...

    7 jaar geleden
  • _Orphan_

    True that. Arme orka.... (huil)
    Stomme haai!
    :@

    7 jaar geleden
  • Rozenthee

    @hierbeneden:

    Dit kalfje was afgedwaald van de groep. Haaien staan erom bekend prooien te eten die ze makkelijk kunnen verzwakken, wat hier zeker het geval is. Een volwassen witte haai zou een pasgeboren orka aankunnen, maar niet een volwassenene of een hele groep. En of hij net gegeten had maakt niet uit; haaien kunnen zich blijven voeden al is het niet nodig. En een haai die achter een kalfje aanging, was wat spannender om over te schrijven dan de haai die een tonijn at :')

    7 jaar geleden
  • Grace

    Ik weet eigenlijk niet of in het wild orka's en witte haaien elkaar vaak tegenkomen, maar zoals FantasyQueen zegt lijkt het me wel onwaarschijnlijk dat het een orkajong aanvalt. Zeker als een haai daarvoor al gegeten heeft (ik denk dat hij zich wel kan verzadigen aan een school tonijn).
    Maar wel goed geschreven!

    7 jaar geleden
  • _Orphan_

    Oeh, spannend! Alleen zou een haai een orka nooit aan kunnen vallen, aangezien orka's een van de gevaarlijkste dieren in het water zijn, en ze altijd in groepen leven.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen