Friends Reunited


Sinds het moment dat Niall op social media gedeeld heeft dat we een relatie hebben krijg ik ineens weer enorm veel volgers erbij. Allemaal meiden van mijn leeftijd en jonger die me bijna lijken te aanbidden. Zoveel reacties onder mijn foto's op instagram, meiden die jaloers zijn op hoe ik eruit zie en meiden die me vertellen wat voor geweldig persoon ik ben. Dat laatste is waarschijnlijk omdat ik onder mijn foto's altijd positivity teksten post. Dingen die voornamelijk op mij slaan sinds het overlijden van mijn moeder, maar zoveel mensen die zich erin kunnen vinden.

Het is in Nederland vakantie en Demi, Jonah en Finn komen weer langs voor een weekje. Zelf heb ik geen vakantie maar ze weten zich vast wel te vermaken in de stad wanneer ik op school zit. De drie zijn behoorlijk goed in Engels dus dat zal vast niet moeilijk voor ze worden. Wachtend tot hun gate open gaat en ik de drie weer in mijn armen kan sluiten sta ik op het vliegveld in London. Hun gate zou elk moment open kunnen gaan en ik zie al langzaam aan mensen binnen komen lopen, zoekend naar de bekende gezichten sta ik op mijn tenen boven de menigte uit te kijken -voor zover dat lukt-
Als ik in de verte een roodharig kapsel boven de rest zie uitsteken begin ik vrolijk te zwaaien in de hoop dat ze me zien. Niet veel later krijg ik reactie, de Engelse en toeristen die me raar aan kijken negerend. Ze pakken hun koffers en komen mijn kant op gesneld. Als het groepje bij me staat trek ik ze één voor één in een omhelzing.
"Ik heb jullie gemist!"
"Wij jou ook Rose" antwoord Demi meteen.
"Zeker, heel erg" lacht Jonah vrolijk.
"Vooral toen hij een foto van jou en je beroemde vriend op Demi d'r telefoon zag terwijl Demi cosmo aan het lezen was" lacht Finn.
Jonah kijkt Finn moordend aan en ik lach vrolijk naar Jonah; "Nog steeds niemand beter gevonden?"
"Er is niet beter" antwoord hij semi-gebroken waarna hij zich op zijn knieën stort; "Alsjeblieft Rose! Trouw met me! Ik hou van jou, laat die jongen gaan en ren weg met mij!" gilt hij hartverscheurend, in het Engels zodat iedereen mee kan luisteren, waarna hij me met een knipoog aan kijkt. Ik lach zachtjes maar probeer zijn spelletje mee te spelen.
"Nee! Dat kan niet Jonah. Ik ben met hem verbonden!" roep ik waarna ik mijn ring snel en ongezien van mijn middelvinger haal zodat er één aan mijn ringvinger over blijft. Ik laat mijn hand zien aan Jonah en hij gooit er nog een shcepje bovenop.
"Nee! Waarom? Waarom doe je me dit aan, je bent de liefde van mijn leven" huilt hij nep. Alle mensen om ons heen kijken ons gesloopt aan, alsof het een hartverscheurende channing tatum film is waar ze naar kijken. Jonah staat op en slaat een arm om me heen.
"Sorry mensen, ze is al van mij. Deze dolle meid houd van grapjes maken" en de gebroken gezichten veranderen in chagrijnige mensen die weer verder gaan met hun dagelijkse leven.
"Ben jij niet de vriendin van Niall Horan?" een meisje van ongeveer 14 jaar komt naar me toe lopen.
"Ja dat klopt, maak je maar geen zorgen. Deze jongen is gewoon al een eeuwen oude vriend van me. Voor altijd in de Friendzone" lach ik, Jonah doet een dramatische greep naar zijn hart en maakt een 'auw' geluidje.
We lachen allemaal.
"Jullie kunnen wel acteren zeg" lacht Finn dan.
"De helft van Jonah was waarschijnlijk gewoon waarheid" grinnikt Demi.
"Ach die jongen vind vast wel een vriendin, misschien zijn één van mijn vriendinnen hier wel wat voor je" zeg ik met een knipoog tegen Jonah.
"Ja en dan verlaten zij me ook voor een beroemde gozer zeker?" lacht Jonah grappend.
"Denk dat ze de kans niet maken" antwoord ik.
"Dan zijn ze ook niet goed genoeg voor mij, als een beroemdheid ze niet wil dan wil ik ze ook niet" en de rest schiet in de lach bij zijn woorden.

Eenmaal thuis brengen we de koffers van de drie naar de logeerkamer, alleen die van Demi leg ik op mijn kamer. Mijn vader en ik hebben er een uitklapbank geplaatst zodat Demi niet weer bij de jongens op één kamer hoeft. Ze is er in ieder geval dolblij mee.
"Echt ik heb zoveel zin in deze week, veel shoppen en door London reizen.." Demi glimlacht breed waarna ze zich op mijn bank laat ploffen.
"Ja en ik mag lekker naar school terwijl jullie de tijd van je leven hebben" lach ik.
"Maar jij hebt de afgelopen maanden al de tijd van je leven sinds dat ongeluk" antwoord Demi.
"Oke, heb je ergens wel gelijk mee ja"
Ja, het klinkt raar maar het had niet beter geweest kunnen zijn met mijn leven sinds dat ongeluk. Ik heb mijn idolen ontmoet, liefde gevonden bij mijn meest favoriete beroemdheid, ik heb mijn vader ontmoet.. wat wil een meisje nog meer? Ja, ik had zo graag gewild dat mijn moeder erbij kon zijn... dat ik dit met haar had kunnen delen...

~×××~
Inmiddels bijna een maand geleden dat ik weer een stukje heb geupload, vandaar dat ie nu ook een beetje aan de korte kant is.. ik wilde jullie niet nog langer laten wachten :c
Ik was erg druk met school en het leren voor mijn theorie die ik vanochtend gehaald heb! Dus tenzij ik weer erge huiswerk ofzo krijg heb ik nu weer redelijk tijd om te schrijven (:
Ondertussen ga ik ook bezig aan mijn boek, dus ik ga niet fulltime hier aan schrijven, maar ik hoop sowieso wekelijks te uploaden<3

Love you all<3
Leave a comment below(flower)
××Roww

Reageer (3)

  • magiclove

    snel verder

    7 jaar geleden
  • Hansen

    Jaaa dit is zo leuk. Meer hoofdstukken met de drie uit Nederland, please!
    Succes met school en je boek!
    xo

    7 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    Veel succes met school (:

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen