Hier is het dan! Het moment waarop jullie allen hebben gewacht... de uitslag van onze grote finale! Allereerst wil ik zeggen dat ik echt supertrots op jullie ben. Jullie inzendingen waren echt finale-waardig en jullie zijn enorm vooruit gegaan. Dit geldt ook voor degenen die de finale niet gehaald hebben. Kijk eens wat je hebt bereikt in zo'n korte tijd! Echt, goed gedaan allemaal.

Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Dames en Chris, ik presenteer jullie: de resultaten van de finale!

Inazuma Japan: Yamato Nakishura DataDrain565
Commentaar:
Verhaallijn (30 punten): 29
Ook deze keer ben je weer origineel te werk gegaan. Iets minder dan de vorige keer weliswaar, maar dit werd gecompenseerd doordat het nu veel geloofwaardiger overkomt dan het anders misschien geweest zou zijn. Je opdrachten zitten er deze keer echt heel mooi in, wauw! Neem nou die grootste angst: ik had me op alles voorbereid, van een brand tot publieke vernedering of iets dergelijks, maar een hond is geen seconde in me opgekomen. En je hebt het ook nog eens heel mooi in de opdracht weten te verwerken. Bijna alle winst die er op dit terrein te halen viel, heb jij gepakt. Je hebt een prestatie geleverd waar je heel trots op mag zijn!
Interpunctie & Spelling (20 punten): 18
Een paar kleine dingetjes. Een enkele grammaticale fout, wat dingetjes die waarschijnlijk komen doordat je niet uit Nederland komt (deze zijn niet in de beoordeling meegenomen) en nog een typfoutje (ook niet echt van belang). Je interpunctie is gewoon perfect, en die kleine puntjes zijn samen nog steeds zo weinig, dat je op dit onderdeel bijna alle punten verdient.
Zinsconstructie (5 punten): 4
Je bent hier duidelijk vooruit gegaan, en daar is je inzending meteen veel beter van geworden. Af en toe zijn er wat zinnetjes die mis schiet beter op een andere manier geformuleerd hadden kunnen worden, maar over het algemeen is dit onderdeel dit keer erg goed gegaan. Super!
Sfeer (10 punten): 10
Oh gosh, wat heb je dit goed gedaan deze keer, wauw! Yamato's gevoelens komen heel mooi naar voren, zowel bij de vrolijke en romantische als bij de droevige momenten. Echt een topprestatie!
Lengte (5 punten): 5
Alweer lang genoeg voor het volle aantal punten!
Kwaliteit. (10 punten): 9
Je bent vooruit gegaan, echt. Het enige puntje dat ik nog zou kunnen noemen is dat de romantische scène ietwat cliché is, maar ik weet heel goed hoe moeilijk zoiets te voorkomen is, en je hebt het er redelijk goed vanaf gebracht, door in ieder gevaleen hele mooie sfeer te creëren. Ga vooral zo door, want het bent op de goede weg!
Totaalindruk (20 punten): ?
Dit geeft ?? punten
Cijfer: ??

Orpheus: Aurélia di Angelo Chlorisse
Commentaar:
Verhaallijn (30 punten): 28
Wat heb je je deze keer braaf aan de opdrachten gehouden, zeg! Dit heeft je iets aan punten voor originaliteit gekost, maar dat was echt heel weinig. Het was zeker niet onorigineel, alleen iets minder dan het had kunnen zijn, want ik weet heel goed dat jouw fantasie wel verder reikt. Verder vind ik het einde mooi, goed gedaan!
Interpunctie & Spelling (20 punten): 19
Wat kleine slordigheidsfoutjes, die vrij makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Bijvoorbeeld het ontbreken van een halve zin. Ik zou zeggen: plannen, volg de to-do-list, en zorg dat je voortaan genoeg tijd over houdt om de tekst nog eens over te lezen en dit soort foutjes eruit te halen. Succes!
Zinsconstructie (5 punten): 4
Je zinnen zijn mooi en lopen goed. Op een enkele halve zin na.
Sfeer (10 punten): 10
Applaus voor jou, want je hebt hier alle punten! De sfeer was echt precies wat het zou moeten zijn, wauw! Ik leefde echt met Auri mee, iets wat echt knap is, want het is ontzettend moeilijk om iets op zo'n manier te schrijven.
Lengte (5 punten): 5
Minder dan de vorige keer, maar nog altijd ruim voldoende voor de volle punten. En voor de volgende keer: #plannen...
Kwaliteit. (10 punten): 9
Je tekst was in principe super, er was alleen wel een dingetje: 'Ik hou ook van jou'. Ilse, meid, dat is echt de meest cliché liefdesverklaring denkbaar. Maar omdat ik weet dat liefde en clichés net iets te goed samengaan, heb ik hierom niet veel punten afgetrokken.
Totaalindruk (20 punten): ?
Dit geeft ?? punten
Cijfer: ??

Zoals jullie al wel gemerkt zullen hebben, mist de totaalindruk in dit geheel, en daarmee de cijfers. Deze komen zometeen, dus houd ik jullie nog heel even in spanning! Mwahahahahahahahahahaha #SorryNotSorry

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen