Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Effy_Stonem

    Nou, nou het kostte tijd voordat ik eindelijk aan DTFY begon, maar ik heb nu alle 109 hoofdstukken gelezen. Ik hoop dat jullie eindelijk tevreden zijn nah ik ben nog maar bij aflevering 22 van IE, nog niet eens bij de aliens, like wtf waarom heb ik dit alles voor spoilers gelezen.
    En ik lees nooit op Quizlet, behalve één verhaal, hehe, dus het is een prestatie dat ik dit alles wel heb gelezen eigenlijk. En nog een grotere prestatie van jullie is dat ik het nog best amuserend vond, want dat ik zeg maar bijna nooit het geval. :Y)
    Het was zeer amuserend zelfs, maar laat ik het daar ook maar bij houden, aangezien de droomleventjes van Sam en Ilse wat moeilijk uitmunt te benoemen zijn -zeker de kwaliteit van jullie story -kijkend naar bijv. de spelfouten- en Claude, zeker Claude- en zeker niet van bovengemiddelde kwaliteit sorry (':, maar hé ik heb het gelezen! Wacht, met andere woorden, ik heb echt geen leven.
    Het is trouwens stukken beter dan de meeste geproduceerde fanficities op deze website
    Ik ga jullie trouwens niet meer lastig vallen met de overige -wacht hoeveel zijn het er?- hoofdstukken waar ik nog niet op heb gereageerd, want zeker naarmate jullie verhaal vordert worden mijn theorieën grotere nonsens en ik ga jullie niet spammen met mijn onzin.

    Ik ship Faxel niet maar Saxel, tho en die ship vindt ik stiekem veel leuker maar (cat)

    Even denken wat moet ik nu nog doen? Inazuma Eleven kijken en Spirit Animals lezen -dat was het toch? Nou dat is nog wel te doen.
    Wow wacht nee dat is het niet, Inazuma Eleven is veel te absurd lang, maar Spirit Animals moet wel lukken en dat was ook een deal en IE niet, dus ik lees gewoon dat boek uit en dan ben ik voor de rest van de vorderende 4,5 jaar van jullie gezeur af. :Y)

    Oh en Ilse, als je echt Cassiane bent, dan, al die ships die je elke dag moet aanhoren, medelijden, echt hoor.

    Ik verwacht als beloning voor het lezen val al die 109 hoofdstukken een hoofdstuk 110 die binnenkort geactiveerd is. *hint hint hint*

    *laat haar spandoeken achter en loopt weg*

    Trouwens misschien kunnen jullie wel twee hoofdstukken activeren want 111 is zo'n leuk getal. :Y)

    Nee sorry ik ga al (cat)

    7 jaar geleden
  • DeNaamIsGideon

    Ok vond de humor in dit hoofdstuk helemaal geweldig.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen