dit is hs 1

Arrie, Arrie word wakker. Ik mompelde iets en dacht terug aan mijn droom. Het was niet de eerste keer dat ik zoiets droom. Met een geeuw rek ik me uit en strompel uit bed. Als ik op de badkamer sta vraag ik mezelf af wat er verder zou zijn gebeurd in mijn droom. Op dat moment zie ik iets bewegen in mijn ooghoek. Als ik omkijk zie ik een vrouw met een kap over haar hoofd getrokken. Ik knipper met mijn ogen en toen was de vrouw opeens weg. Ik denk: dat was waarschijnlijk niks. Ik draai me weer om en begin met tandenpoetsen.


Als ik onder aan de tafel zit zijn mijn ouders al weg, ik maak een boterham en begin mijn tas in te pakken. Tussen mijn boeken zit een envelop. Op de kaart staat geen afzender. Ik open de envelop en zie drie doorzichtige bonen met glimmende dingetjes erin. Er zit een klein kaartje bij. Lijenlaan 15. Ik denk dat ik vandaag niet naar school maar naar het aangegeven adres.

Als ik aankom op Lijenlaan 15 zie ik dat het een oud vervallen huis is. ik klop aan en een oud vrouwtje ( ik schat een jaar of 80 ) deed de deur open. Ze begroet me en laat me binnenkomen. We gaan aan een berkenhouten tafel zitten. Ze vraagt of ik een kop thee wil. Ik had net ontbeten en zei nee. Ze deed de deur dicht en begon te praten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen