Foto bij Froukje || ProngsPotter || 18

We will lift you up

Ik ben het meisje in het midden :3




About me
Mijn naam is Froukje en ik ben afgelopen jaar geslaagd voor het VWO. Dit jaar doe ik een tussenjaar en ga ik mij opnieuw aanmelden voor ArtEz in Arnhem. Ik ben een beetje hyperactief en ontzettend enthousiast en gemotiveerd voor onderwerpen en projecten die mij aanspreken. Als een bemiddelaar tussen ruzie's kan ik heel rustig en kalm zijn, hoewel als ik zelf bij de ruzie betrokken ben, ik veel sneller ontplof en mijn kalmte verlies.
Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zijn eigen verhaal kwijt kan en daar ook de juiste hulp voor kan ontvangen. Zelf heb ik ook het een en ander meegemaakt en daar kon ik met niemand over praten, en ik merkte dat het niet hielp dat ik alles opkropte. Onder andere daarom doe ik mee aan dit initiatief, zodat anderen die kans wel krijgen.
Bedenk wel, ik kan je wel helpen, maar uiteindelijk ben jij het zelf die het moet gaan doen. Zie het maar alsof ik aan de kant van het zwembad sta, en je instructies en tips geef hoe je moet zwemmen. Ik kan heel veel nuttige en ware dingen zeggen, maar jíj moet het zwemmen doen (;

Wat kan ik jullie bieden
- pesterijen, zowel mentaal als fysiek.
- zelfbeschadiging
- zelfmoordgedachten / pogingen (van jou of van een vriend waar je bezorgd om bent)
- verliezen van vrienden (zelfmoord en verlaten)
- ADHD
- Autisme (hoe ermee om te gaan)
- Stress / geen idee hoe verder te moeten
- vriendschappen (gebroken of problemen)
- onzekerheid
- problemen met school
- Ruzie's

Bereikbaarheid
Ik ben in ieder geval bijna dagelijks via Quizlet bereikbaar en ben sowieso wel een uur beschikbaar. Ook wil ik de mogelijkheid geven om op elk vrij moment op een gesprek in te gaan, vandaar dat ik ook zeker graag mijn Facebook, sms en Whatsapp ter beschikking wil stellen. Aangezien de communicatie van Quizlet soms wat traag is, vind ik het ook geen probleem om van communicatiemethode te veranderen. Op die manier kan iedereen me bereiken op een manier die voor iedereen prettig is.





Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen