Foto bij Part 5.2: Class Party

voorafgaand....
'En, hou je van bloederige films?' vroeg hij me. Eigenlijk vond ik Saw-films best wel idioot, ik bedoel wie bedenkt nou weer zoiets? Maarjah.. Het was maar een film. 'Niet echt, maar het is in ieder geval beter dan die andere film' andwoorde ik hem en hij lachte 'Ja, dat is waar' ik lachte ook wat, en toen gingen de lichten uit en de film begon...



Sofya POV
Zenuwachtig keek ik naar het scherm. Ik had nog nooit zo'n bloedirige film gezien, maar als er iets roods in voor kwam, zou ik gelijk wegkijken. Ik vond het stom van mezelf, dat ik er absoluut niet tegenkon. Maarjah het gaat niet anders.

Justin POV
Ik zag dat Sofya zenuwachtig was. Ze was echt schattig. En lief... 'Gaat het wel?' vroeg ik aan d'r. 'Jaa' zei ze kort. Ik vroeg niet meer door, en keek ook naar de scherm.

`na ongeveer een half uur ofso.

Ik zag dat Sofya wegkeek, toen er bloed in kwam. 'Zeg me maar wanneer het weg is' zei ze fluisterend tegen mij. Ik moest lachen. 'Dan kun je beter de komende half uur niet kijken' zei ik zacht tegen haar terug. 'Hoe weet jij dat nou?' vroeg ze, en keek dit keer naar mij. Ik had deze film al gezien. Samen met een vriend. En er was wel veel bloed. 'Ik heb deze film al gezien' 'Mmmm oke dan. Bedankt voor het zeggen' en ze stond op en wou weggaan. Ik pakte zacht haar pols. 'Waar ga je heen?' vroeg ik. 'Ik hoef niet meer te kijken, blijf jij maar' zei ze en liep weg. Ik stond op en liep achter haar aan.

Sofya POV
Ik voelde me helemaal niet meer zo lekker, en liep naar de wc's. Ik zag wat bleek, maar ik moest niet kotsen. Gelukkig niet. Ik waste mijn gezicht nog even, en vernieuwde mijn make-up en liep toen uit de wc's. Ik was verbaast. Ik zag Justin bij de bankjes zitten. Ik liep naar hem toe, wou vragen wat hij hier deed, maar hij was me voor. 'Gaat het wel?' vroeg hij, een beetje bezorgd. 'Ja, maar wat doe jij hier? Ga terug' zei ik. Ik wou niet dat hij door mij de film mistte, ook al had hij um al gezien. 'Ik heb geen zin meer, en bovendien heb ik hem tog al gezien' ik knikte. Ik ging naast hem zitten en we kletsten wat. 'Zullen we naar de stad gaan, het is dicht in de buurt' zei hij oppeens.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen