Om te beginnen: we waren weer erg onder de indruk van het niveau van de covers. Het is wel duidelijk dat we de beste covermakers van Q in deze wedstrijd hebben zitten en daar zijn we erg blij mee! Ook bij deze opdracht hebben jullie je best gedaan en zijn er fantastisch mooie covers uitgekomen.
Nu zonder verder gezever... de punten! Zoals jullie weten mogen jullie altijd de user aanspreken als jullie het niet eens zijn met de beoordeling.

Sidekicks:
Fluttershy:

Allereerst: je hebt goede foto's gekozen van de faceclaims. Ze passen perfect bij elkaar! Ook goed dat je ze allebei in zwart-wit hebt gezet, zo vloeien ze mooier door elkaar. Je hebt geluisterd naar de wensen van de user en het 'gescheurde' effect dat ze er graag in wou (wat ze mooi vond aan die andere 2 covers) erin verwerkt, hoewel dit niet expliciet gevraagd werd. Prima dus!
De hand vanboven en de bloedspetters brengen de sfeer goed naar voren. Bij de titel vind ik het gescheurde achtergrondje ook erg mooi, al vind ik het lettertype iets te sierlijk voor het verhaal. Je hebt goed gekeken naar de hoofdletters!
Er is één groot ding dat me stoort aan deze cover, net datgene waar de nadruk op lag bij deze opdracht: de achtergrond. Je had er erg veel mee kunnen doen, dus dit vind ik een beetje teleurstellend. Ook doen de kleuren (het gele vanboven en de smallere witte strook) me denken aan bier :'D het gele vind ik ook wat te opgewekt voor het verhaal/de sfeer. De tralies vind ik daarentegen wel goed. Hij valt ook op tov de anderen.
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 8/10
- originaliteit 8/10
- compositie 7.5/10
- sfeer 6.5/10
- vaardigheden: 7.5/10
= 37.5/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover en het meisje en de jongen staan er allebei op. In de opdracht stond graag geen sierlijk lettertype en je hebt wel een sierlijk lettertype verder heb je aan alle eisen voldaan.
7.5/10
- originaliteit
Ik vind jouw cover erg origineel door de achtergrond en omdat de jongen en het meisje er maar gedeeltelijk opstaan.
9/10
- compositie
Alles is op een goede plek al vind ik het persoonlijk mooier als de doorgeknipte foto's aansluiten aan elkaar.
8.5/10
- sfeer
De sfeer is dan weer minder. Ik kan er nog wel wat mysterieus in zien en ook nog wel wat spanning, maar avontuurlijk kan ik het niet noemen. Ook zie ik er niet in dat het over The Walking Dead gaat.
6/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
Je foto's zijn goed geblend, maar de achtergrond is simpel wat op zich niet erg is maar ik vind de achtergrond ook niet bij de rest van de cover passen.
6/10
Dit maakt een totaal van 37 punten.

Bismuth:
Een hele mooie cover, erg origineel met het cartoonachtige van de cover. Het is jammer dat je niet erg veel met de achtergrond hebt gedaan, terwijl dat juist is waar we nu zoveel op letten. Qua kleur past het bij de rest van de cover, maar meer eigenlijk ook niet, aangezien de sfeer niet echt naar voren komt. De plaatjes van de hoofdpersonen passen goed bij elkaar, de hand en het bloed is erg cool gedaan. De auteur had wel heel expliciet gezegd dat ze geen sierlijke letters wou, maar dat heb je toch gedaan. Al met al is dit een hele goede cover, top gedaan!
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 8.5/10
-Originaliteit: 9/10
-Compositie: 7.5/10
-Sfeer: 7.5/10
-Vaardigheden: 8/10
Totaal: 40.5/50




Shocker:
Fluttershy:
Wauw, wat een mooie cover! Deze opdracht draaide volledig rond achtergrond en dat heb je heel goed gedaan. Je hebt twee achtergronden geïntegreerd en hoewel ze allebei heel anders zijn, met andere kleurschema's, passen ze erg goed bijeen. Ze beelden allebei het verhaal en de sfeer erg goed af. Door de tralies op de voorkant lopen de twee toch nog goed doorheen.
Ook de twee faceclaims zijn goed geplaatst. Ik heb alleen een beetje moeite met de onderkant van de man, aangezien ik lang het moeten kijken voor ik doorhad wat het vleeskeurig vlak was (de linkerarm?). Ik denk dat je dat beter had laten vervagen, zoals je hebt gedaan bij het meisje. Je had misschien de randen van deze vervaging kunnen doen zoals een gescheurd blad. Het was iets wat niet moest, maar iets wat de user heeft aangegeven dat ze mooi vond (: ik ga er natuurlijk geen punten voor aftrekken.
De titel is ook perfect geplaatst, goed leesbaar en een mooi, duidelijk lettertype. Ik ben onder de indruk!
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
- originaliteit 8/10
- compositie 8/10
- sfeer 9/10
- vaardigheden: 8/10
= 42/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, de jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
9/10
- originaliteit
Ik vind het erg leuk dat ze een soort straat/kerkhof er in hebt verwerkt.
8/10
- compositie
Ik vind dat je alles op een goede plek hebt gezet, er staat best veel op maar het is niet te druk.
10/10
- sfeer
Je hebt de sfeer goed overgebracht en ik kan meteen zien dat het over The Walking Dead gaat.
10/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
Je foto's zijn goed geblend en je achtergrond vind ik ook erg mooi want het past erg goed bij de cover en het onderwerp.
9/10
Dit maak een totaal van 46 punten.


Bismuth:
Wat is je achtergrond super! Dat is waar nadruk op werd gelegd en je hebt het super gedaan. Met de zombies geeft het echt de The Walking Dead sfeer en de graveyard is ook heel cool gedaan. Ook de tralies zijn heel cool. Je hebt ook heel goed geblend, en eigenlijk heb ik slechte punten, wat ik nog niet heb gehad deze wedstrijd. Super!
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 9.5/10
-Originaliteit: 8/10
-Compositie: 9/10
-Sfeer: 9.5/10
-Vaardigheden; 9/10
Totaal: 45/50


Stangster:
Fluttershy:
Met deze cover heb je duidelijk aangegeven dat je heel wat cover-vaardigheden in je hebt. De faceclaims zijn erg goed en origineel geïntegreerd en ik vind dat je de twee foto's hebt gekozen die het beste bij elkaar passen. Ook de rode accenten in je cover vind ik erg mooi gedaan.
Ik zit wel een beetje met de grote, grijze vlakken. Deze opdracht is vooral gefocust op achtergrondgebruik en je hebt veel van die achtergrond open gelaten. Tegelijkertijd heb je - naar mijn mening - veel afzonderlijke afbeeldingen in één klein plekje proberen te proppen. Het gezicht bijvoorbeeld rechtsonder, had er helemaal niet in gehoeven of had je beter ergens anders kunnen zetten. De foto vanonder had je ook groter kunnen maken om de cover op te vullen. In mijn vorige beoordeling zei ik dat je teveel afbeeldingen had gebruikt, nu heb je een goed aantal maar had je ze beter kunnen verspreiden. Wel leuk om te zien dat je iets met de feedback doet!
De titel is dan weer wel heel mooi en past goed bij het verhaal (en je hebt goed gelet op het hoofdlettergebruik!). Erg jammer dus van de grote, open vlakken. Let hierop volgende keer en dan komt het helemaal in orde!
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
- originaliteit 8/10
- compositie 7/10
- sfeer 8/10
- vaardigheden: 9/10
= 41/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, de jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
10/10
- originaliteit
Ik vind het origineel dat je de jongen er drie keer in hebt gezet.
9/10
- compositie
Alles staat wel goed al hadden wat mij betreft iets meer uit elkaar gemogen zodat het aan de rechter kant wat minder druk is.
7.5/10
- sfeer
De sfeer is wel avontuurlijk, spannend en mysterieus maar ik kan niet aan de cover zien dat het een verhaal over The Walking Dead gaat.
7.5/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
De foto's zijn goed geblend maar zoals ik al had gezegd vind ik het daardoor aan de rechterkant te druk. Je hebt voor een simpele achtergrond gekozen wat prima is want het past goed bij de cover.
8/10
Dit maakt een totaal van 42 punten.


Bismuth:
Aan deze cover vind ik vooral de blending su-per-goed. Ook zijn de foto's van de faceclaims heel mooi bij elkaar gezet. Ik vind het wel een beetje "raar" dat je alles op een plekje hebt gezet in een hoek terwijl de rest van de cover nog helemaal vrij is. Dat maakt die hoek veel te druk terwijl de andere vlekken juist heel leeg zijn, en dat ziet er vrij apart uit. De achtergrond is vrij simpel maar wel mooi met de bloedvlekken enz. De titel is wel mooi en je coverskills zijn duidelijk te zien, top gedaan!
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 9.5/10
-Originaliteit: 8/10
-Compositie: 7/10 (vooral omdat je al die plaatjes in eén hoek hebt gezet)
-Sfeer: 8/10
-Vaardigheden: 9/10
Totaal: 41.5/50


bloemetjeR:
Fluttershy:
Deze cover is al veel beter dan je vorige! Je hebt goed geluisterd naar ons advies en dat kan je zien (: Je hebt goede foto's gekozen van de facelaims en geluisterd naar de user. Ze zei namelijk dat ze het gescheurde effectje mooi vond en dat heb je gebruikt! Ook je titel is veel duidelijker dan vorige keer en de 'rasters' door het gezicht van het meisje zijn erg origineel.
Alleen ben je er nog niet helemaal (: de opdracht draaide rond achtergrond, dus je had deze twee foto's tegen een overkoepelende achtergrond kunnen zetten. Ook de scheur tussen de twee foto's is nogal plots, die had je mooier kunnen blenden. De sfeer van het verhaal (het apocalyptische, de zombies) komt ook niet echt naar voren.
Maar ik zie duidelijke progressie in je covers en dat is fijn! Heel leuk om je zo te zien groeien. Blijf luisteren naar de commentaren en kijken naar de covers van de andere users, dan zal jij zeker de user worden die het meeste groeit deze wedstrijd.
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 7/10
- originaliteit 7/10
- compositie 6/10
- sfeer 6.5/10
- vaardigheden: 7/10
= 33.5/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, de jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
9/10
- originaliteit
Wat meteen opvalt aan de cover is dat het veel kleur heeft en dat je een ander plaatje voor de jongen hebt gezocht.
9.5/10
- compositie
Ik heb hier niks op aan te merken, je hebt voor een goede verdeling gezorgd.
10/10
- sfeer
Ik vind dat de cover wel wat avontuurlijks en spannends heeft, maar doordat je zoveel kleur hebt gebruikt zie ik er niks mysterieus in. Je zou dan wel weer, als je goed kijkt kunnen zien dat het over The Walking Dead gaat.
7.5/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
De foto's zijn goed geblend en de achtergrond past goed bij de rest. Ook vind ik het leuk dat je wat van de voorbeeld covers erin verwerkt hebt
9/10
Dit maakt een totaal van 45 punten.


Bismuth:
Je bent ontzettend verbeterd sinds je vorige cover! Deze is al een stuk beter, en je hebt goed geluisterd naar de wensen van de schrijfster. Het is wel jammer dat je niet echt iets met de achtergrond hebt gedaan, maar in plaats daarvan de afbeeldingen gewoon hebt gehouden, want de achtergrond was toch het main point in deze opdracht. Voor de rest, de sfeer ik oké maar het komt toch niet echt naar voren dat het over The Walking Dead gaat, op de originele achtergrond van Daryll's plaatje na. Ik vind wel de tralies voor het meisjes gezicht leuk bedacht en je bent heel erg vooruit gegaan, ik weet zeker dat je volgende ook top zal zijn. Ga zo door!
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 8/10
-Originaliteit: 8/10
-Compositie: 7/10 (Je had de achtergronden van de twee plaatjes wat beter kunnen blenden)
-Sfeer: 6.5/10
-Vaardigheden: 7/10
Totaal: 36.5/50



Mouli:
Fluttershy:
Deze cover was al stukken beter dan je vorige cover! Ook hier heb je veel aspecten en foto's geïntegreerd, maar het komt veel minder rommelig over. De twee faceclaims die je hebt gebruikt zijn goed gekozen en passen prima bijeen. Ze zijn echter wel de hoofdpersonages, dus ik had ze iets groter gemaakt in je cover.
De zombies vanonder passen perfect bij het kleurpatroon van de rest van je cover en zijn goed geplaatst.
Het lettertype van de titel is goed gekozen en past goed bij de sfeer van het verhaal. Ik vind het wel jammer dat de GEBR verdwijnt door het zwarte. Hierdoor is hij onduidelijk en niet zo makkelijk te lezen. Misschien was hij beter geweest helemaal bovenaan.
Het enige dat ik nog jammer vind, is dat je net zoals bij je vorige cover één kleur hebt gekozen, waardoor je cover een beetje banaal overkomt. Probeer volgende keer wat meer kleur te gebruiken!
Al bij al dus een prima cover (:
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
- originaliteit 8/10
- compositie 7/10
- sfeer 8/10
- vaardigheden: 8/10
= 40/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, de jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
10/10
- originaliteit
Erg leuk dat het geschilderd lijkt en ook leuk dat er een soort van barstjes in zitten, dat past goed bij de titel.
8/10
- compositie
Alles is prima over de cover verdeeld al had de titel wat mij betreft wat naar boven gemogen.
8/10
- sfeer
Het is spannend en ik zie ook wel wat mysterieus, avontuurlijk komt wat minder naar boven. Je kan dan wel weer zien dat het over The Walking Dead gaat.
8.5/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
De foto's zijn oké geblend en de achtergrond past goed bij de rest van de cover
7.5/10
Dit maakt een totaal van 42 punten.


Bismuth:
Je hebt een super originele cover! Met de zombies en het gebroken glas filter. Wel heb ik bij deze cover hetzelfde idee als bij je vorige: hij is wat te druk. Het is niet zo erg als bij je vorige, je bent zeker vooruit gegaan, maar ik wist niet waar ik naar moest kijken zeker in het bovenste deel van je cover. Waar het als achtergrond wel mooi is, kan het ook een beetje te veel worden. Wel vind ik je lettertype voor de titel mooi uitgekozen, en de sfeer is tip top! (:
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 9.5/10
-Originaliteit: 9.5/10
-Compositie: 8/10
-Sfeer: 9/10
-Vaardigheden: 8.5/10
Totaal: 44.5/10



Krolock:
Fluttershy:
Jouw cover valt zeker op tav de rest! Je hebt een mooi kleurenpatroon gebruikt, dat afstaat tegen alle bruine/geelkleurige covers van de rest.
Qua foto's van de faceclaims heb je goed gekozen. De foto's lijken allebei van dezelfde positie te zijn getrokken, alsof ze dezelfde lichtinval hadden (als je begrijpt wat ik bedoel), al vind ik het jammer dat je beduidend meer toont van de foto van het meisje dan die van de man. Misschien had je beter ook zijn neus getoond.
De twee achtergronden links en rechts vind ik erg mooi gedaan. Ook deze passen goed bij elkaar en bij de cover - qua kleurschema, èn bij het verhaal. De glassscherven achteraan geven de cover diepte.
De titel vind ik een beetje teleurstellend. Hij valt goed op en is duidelijk, maar het lettertype is zo banaal? Ik had hem graag specialer gezien. De opvallende, witte kleur vind ik dan weer wel heel mooi.
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
- originaliteit 9/10
- compositie 7/10
- sfeer 8/10
- vaardigheden: 8/10
= 41/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, De jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
10/10
- originaliteit
Ik vind het erg origineel dat je er een soort van kleinere cover in hebt gedaan.
9/10
- compositie
Ik vind alles goed op zijn plek staan maar wat mij betreft had de titel iets meer uit elkaar gemogen
9/10
- sfeer
Het is spannend door de donkere kleuren en de tralies, het is avontuurlijk door de jongen en het is mysterieus. Ik zou alleen niet kunnen zien dat het over The Walking Dead gaat.
8/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
De foto's zijn goed geblend, de achtergrond past goed bij de rest van de cover, maar doordat je de achtergrond donker hebt gelaten is de titel een beetje storend.
9/10
Dit maakt een totaal van 45 punten.


Bismuth:
Het is heel origineel hoe je hele andere kleuren hebt gebruikt dan de andere deelnemers, en je kleurenschema is ook erg mooi. Je faceclaims passen goed naast elkaar en zijn goed door je uitgekozen. Ik vind het gebroken glas filter er mooi bijgedaan, en de twee achtergronden aan de zijkanten vind ik erg origineel. De titel is wel een minpuntje, hij is vrij saai, en ook al is hij goed te zien past hij toch niet echt mooi bij de rest van de cover.
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
-Originaliteit; 8.5/10
-Compositie: 8.5/10
-Sfeer: 7.5/10
-Vaardigheden: 8.5/10
Totaal: 42/50


Lizor:
Fluttershy:
Het is duidelijk dat je goed geluisterd hebt naar wat de user wou/voor zich zag. Het 'gescheurde' effectje in het midden is dan ook erg mooi gedaan.
Op het eerste zicht had ik het niet eens gezien, maar de persoon in de rechterhoek is echt creepy :'D past dus goed bij het verhaal!
De twee foto's die je hebt gekozen voor de faceclaims passen perfect bijeen en zijn erg mooi geblend. Ik stoor me wel een beetje aan het aantal gebroken glazen schilfers. Als je alleen de middelste of de bovenste had gedaan, was hij beter tot zijn recht gekomen, denk ik.
Ik zit ook een beetje in de knoop met de titel. Hij is erg mooi gedaan en past bij wat de user mooi vindt, maar ik zou hem een andere kleur hebben gegeven. Nu valt hij een beetje uit de boot tov de rest van de cover.
Puntentelling;
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
- originaliteit 7/10
- compositie 8/10
- sfeer 7/10
- vaardigheden: 8/10
= 39/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, de jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
10/10
- originaliteit
Leuk dat je er een soort van gebroken glas in hebt verwerkt
7/10
- compositie
Ik vind dat alles op de goede plek staat, het is nergens te druk.
10/10
- sfeer
De sfeer is wel spannend en mysterieus. Het is ook wel avontuurlijk, maar wat minder. Ik vind het wel jammer dat ik niet kan zien dat het over The Walking Dead gaat. Dan binding het eerder horror lijken.
8/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
De foto's zijn goed geblend en de achtergrond past goed bij de rest van de cover. Ook leukst je wat met die voorbeeld covers gedaan hebt. Ik vind het wel een beetje raar dat de schuine linker kant op glas lijkt en de schuine rechterkant geschilderd of echt lijkt.
9/10
Dat maakt een totaal van 44 punten.


Bismuth:
Wat een prima cover! Je faceclaims passen goed bij elkaar en de overgang tussen de lichte linkerhelft en de donkere rechterhelft is erg mooi, ook als het best wel creepy gezicht cool. Ik vind de glasscherven net iets te veel, het idee was cool maar nu bedekt het bijna de hele cover en dat maakt het wat druk. De titel is leuk gedaan maar ik vind de kleur een beetje vreemd afsteken bij de rest van de cover.
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
-Originaliteit: 8/10
-Compositie: 7.5/10
-Sfeer: 8.5/10
-Vaardigheden: 9/10
Totaal: 42/50


Valkyries:
Fluttershy:
Zoals ik vorige keer al zei: het valt weer meteen op dat dit een cover van jou is. Hij is ook erg origineel ten opzichte van de rest, aangezien je andere kleuren hebt gebruikt èn andere foto's van de faceclaims. Deze foto's passen trouwens perfect bij elkaar, omdat het een beetje lijkt dat de man naar de vrouw kijkt, terwijl zij de andere kant op staart. Ook hoe je de man dezelfde kleur hebt gegeven als de achtergrond en het meisje niet, is een leuke toevoeging. Erg mooi gedaan!
Verder lag de nadruk bij deze opdracht bij het achtergrondgebruik en jouw achtergrond is zó mooi. De houten balken en elektriciteitsdraden (dat zijn ze toch he?) geven me dat apocalyptische gevoel waar de user naar op zoek was.
Ik weet echter wel niet wat het voorwerp links moet voorstellen (waarschijnlijk omdat ik nog nooit naar the walking dead heb gekeken :') ) dus voor mij brengt dit de cover een beetje naar beneden.
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
- originaliteit 8/10
- compositie 7/10
- sfeer 8/10
- vaardigheden: 9/10
= 41/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, de jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
10/10
- originaliteit
Ik vind het origineel dat je voor het meisje en (volgens mij) ook voor de jongen een andere foto hebt gezocht. Ook vind ik het erg origineel dat de cover net getekend lijkt.
9/10
- compositie
Ik vind alles op zich goed op zijn plek staan. Het is alleen een beetje raar dat de onderkant van de jongen en het meisje vervagen. Waardoor ik zou denken dat ze zweven.
8.5/10
- sfeer
Het is spannend door de achtergrond en het is mysterieus door de kleuren. Het avontuurlijke kan ik er helaas niet in zien, ook kan ik niet zien dat het over The Walking Dead gaat.
7.5/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
Ik vind dat alles goed in kleur is, maar ik vind het meisje nogal helder, wat mij een beetje stoort. Ik vind de achtergrond goed, ik kan alleen niet zien wat het nou precies is.
8/10
Dit maakt een totaal van 43 punten.


Bismuth:
Je cover is echt gorgeous! Je hebt voor hele grijzige kleuren gekozen en het is erg mooi geworden. Je hebt Daryl ook mooi met de achtergrond geblend, terwijl het meisje juist een andere kleur is en dat geeft haar de nadruk, wat ik mooi vind. Ook vind ik het origineel dat je andere faceclaims hebt uitgekozen dan de rest en ze passen mooi bij elkaar. Ik vind je achtergrond wel mooi, maar ik kan niet echt plaatsen wat het is. Ik probeerde het uit te vogelen maar het lukte echt niet (oops). Dat is wel jammer, maar eigenlijk valt het wel mee want ik kan wel zien dat je er veel tijd in hebt gestoken en het is ook zonder dat ik het helemaal kan plaatsen een mooie achtergrond, en het geeft me een best wel apocalypse feel eigenlijk, de sfeer heb je helemaal prima.
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
-Originaliteit: 9/10
-Compositie: 8.5/10
-Sfeer: 9/10
-Vaardigheden: 9.5/10
Totaal: 45/50


DreamerN:
Fluttershy:
Dit vind ik persoonlijk de beste cover van allemaal. Hoe je de twee personages met elkaar hebt verweven vind ik echt fenomenaal, geen idee hoe je het gedaan hebt! Het feit dat ik deze cover zo goed vind, ligt h'm echt in de details. Zoals de sparkeltjes van het vuur vanonder die terugkomen bovenaan je cover, de lichte bliksemschichten vanachter, de originele titel...
Bij de titel heb je ook goed geluisterd naar wat de user wou (het effect van een gescheurd papier). Hij valt goed op en is makkelijk leesbaar.
Deze opdracht draaide volledig rond achtergrondgebruik. Jij hebt drie achtergronden geïntegreerd en toch passen ze allemaal perfect bij elkaar. Ik ben onder de indruk.
Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld: 9/10
- originaliteit 9/10
- compositie 10/10
- sfeer 8/10
- vaardigheden: 9/10
= 45/50


GinnyWeasley8:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's)
Het is een verticale cover, de jongen en het meisje staan erop en je hebt geen sierlijk lettertype gebruikt.
10/10
- originaliteit
Jouw cover valt op omdat je voor een kleurrijke cover hebt gekozen.
8/10
- compositie
Het is nergens te druk. Ik vind dat alles op een goede plek staat.
9/10
- sfeer
Ik kan de sfeer niet zo goed zien en wat ik er van zie vind ik dat het niet echt bij de sfeer die het moest hebben past.
7/10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achtergrondgebruik,..)
Je foto's zijn goed geblend en de achtergrond past goed bij de rest van de cover, ook het lettertype vind ik er goed bij passen. Ik vind het leuk dat je maar de helft van de jongen en het meisje ziet. Ook leuk dat ze overlopen in elkaar. Ik vind het wel jammer dat aan de kant van het meisje, je de arm van de jongen ziet. Dat vind ik storend.
8/10
Dit maakt een totaal van 42 punten.


Bismuth:
Wat een topcover! Je hebt de faceclaims zo origineel en goed samengebracht, super! Ook de achtergronden zijn goed gekozen en passen mooi bij elkaar. Ik vind de details hierin ook erg cool, met de bliksemschicht en de vuurspetters enzovoorts. Ook heb je super geluisterd naar wat de auteur wou, en dat is natuurlijk ook belangrijk. De titel is een leuk lettertype en het gecheurde papier is ook erg cool. Eigenlijk heb ik verder helemaal geen commentaar, omdat je het gewoon tip top gedaan hebt!
Puntentelling:
-Alle eisen van het lijstje ingevuld: 9.5/10
-Originaliteit; 9/10
-Compositie: 10/10
-Sfeer: 8/10
-Vaardigheden: 9/10
Totaal: 45.5/50





DE BEOORDELING VAN HEIR:
Gekozen cover van: DreamerN
- Ik vind de het idee van het gescheurde papier echt heel gaaf en origineel
- Daarnaast vind ik het heel gaaf dat je 'stukken' van de hoofdpersonen aan elkaar gemaakt heb.
- Ook vindt ik de kleuren op de achtergrond goed gekozen, het is rustig, maar past wel goed bij de sfeer van een gebroken wereld. Hierdoor springen mijn faceclaims er op een positieve manier uit.
- Het feit dat je er een gevangenis in verbeeld heb vind ik ook goed.


Special props to:
Stangster- voor het toevoegen van ook Rick wat supermooi is geworden en ook de rode tinten.
Valkeries - voor het prachtige blenden
SideKicks - Voor het super originele idee en het toepassen van de voorbeelden die ik gegeven heb.


Ik ga twee covers gebruiken voor mijn verhaal, die van DreamerN op de omslag en die van Stangster bij de hoofdstukken.
Super gedaan allemaal.

Reageer (2)

  • Stangster

    Wauw, dit zag ik werkelijk niet aankomen! Heel erg bedankt!

    7 jaar geleden
  • DreamerN

    Oh wauw @HEIR, bedankt! (flower)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen