Na de covers met duidelijke faceclaims en personen gaan we door naar de volgende opdracht, iets abstracter.

We leggen deze week de focus op compositie.

Titel: It's a colorful world
Beschrijving:


Verhaal is gebaseerd op The Mortal instruments/Shadowunters Rora is een jonge tiener die met haar oma in een klein appartement New York omdat haar ouders overleden zijn. Haar moeder was van rijke afkomst en haar vader niet, waardoor de familie van haar moeder hen heeft afgestoten. Haar oma, de moeder van haar vader is de laatste familie de ze over heeft. Rora kan net als haar oma Aura's zien, dat is ook waarom haar oma haar Rora heeft genoemd. Door deze gave kan ze de schaduwwereld zien, ze ziet de schaduwjagers en de demonen niet echt, maar ze ziet wel hun aura's door de lucht zweven. Rora komt in contact met schaduwjagers als haar oma door een demon om het leven word gebracht, het idee in het verhaal is dat Rora uiteindelijk de eerste nieuwe schaduwjager word door uit de 'mortal cup' te drinken (het verhaal speelt zich af na The mortal instruments). Tevens is het idee (nog niet uitgewerkt) dat ze een halfbroer heeft die verwikkeld is in drugs en demonen die daarbij te kijken komen, Rora probeert hem te redden terwijl ze traint om een schaduwjager te worden.


Sfeer: Nou ik heb wel gepland op een liefde in haar leven, maar dat is niet het hoofd onderwerp van het verhaal. Het verhaal gaat meer over sterk zijn wanneer het nodig is, niet opgeven en blijven vechten. Een super romantische cover met een rozen lijst zal hier dus niet inpassen, maar ik ga er van uit dat jullie dit wel invulling kunnen geven.

Wensen/concreet:
- Ik had het idee om de letters van de titel misschien meer als rook uit te laten zien? Als dat mogelijk is.
- Voeg alsjeblieft niks toe dat er niet uit ziet. Uiteindelijk heb ik persoonlijk liever een mooie cover dan een cover die aan al mijn eisen voldoet maar er uiteindelijk niet uitziet.=')

Faceclaim(s): Ik heb geen concreet gezicht in mijn gedachten, liever geen roodharig meisje ivm Clary die er ook in voorkomt en het feit dat de wereld nou niet overloopt van de redheads. Voor de rest een niet te flink meisje, ze woont met haar oma en heeft geen auto dus ze loopt en fietst veel, aan de andere kant ook geen overdreven dun meisje, ze hoeven geen tightgap o.i.d. Ze moet een beetje als een sterke persoonlijkheid overkomen.

Extra: Ik zou graag iets met zwart/wit willen hebben en dan misschien gekleurde aura's die eruit springen of juist een hele kleurrijke cover. Het liefst een van deze twee, maar iets anders mag ook. Zoals ik altijd zeg: You where born Original, don't be a copy.

Deadline: dinsdag 15/11


Puntentelling:
- alle eisen van het lijstje ingevuld (niet perse de foto's) ./5
- originaliteit ./10
- compositie ./20
- sfeer ./10
- vaardigheden (goed geblende foto's, achterachtergrondgebruik,..) ./5

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen