Boem?

Geachte generaal van federale overheid, dat gaat over dat universum gebeurtenis... ... Oh, even tussen haakjes... Ik was vergeten hoe het heette... Sorry daarvoor.

Ooit had ik een droom, een droom de beroemdste pistool te zijn van heel het universum!
Helaas werd die droom afgepakt. De eerste dag dat ik toegewezen werd aan mijn baas. Meneer "ikkanallesbeter" sterker nog, deze "meneer" kan compleet niets.
Als ik voor hem kon richten had ik dat gedaan... Ik sweer het... Wat kan deze man eigenlijk wel?
Ooit gingen we eens op een missie. En eerlijk gezegd had ik best grote hoop hiervoor.
De missie was heel simpel en duidelijk: breng het schip naar de andere kant van het station. Simpel... Je hoefde het alleen op de automatische piloot te zetten, een paar knopjes in te drukken met welke positie het moest hebben en klaar...
Nee! Dat is niet wat hij deed. Hij pakte mij op, en schoot daarmee op het toetsenbord! Echt van! Wat?!?
Ieder geval... Er zat een groot gat in het toetsenbord, en we zaten daar toen vast voor drie dagen!!! Hij vond jammer genoeg het voedsel en water... Anders was ik nu al gebruikt voor een veel betere kameraad... Ieder geval iemand die niet lukraak zijn pistool vast grijpt en alles neer probeert te schieten, maar eigenlijk compleet niets kan raken!
Euhhwwll... Ooit een keer had hij kilo's ijs op... Opeens pakte hij mij op... En je wilde niet weten wat voor koud gevoel dat gaf. Ik kreeg rillingen over mijn gehele metalen frame het voelde alsof ik uit elkaar viel! Is hij gestoord!!! Nou, eigenlijk wel.
Ieder geval... Op een dag zal deze jongen een veel beter leven leiden, maar voorlopig zal ik vast zitten aan deze "ikkanallesbeter" meneer.
Met vriendelijke groeten,

Meneer "ijzerdeframer"

Reageer (1)

  • Zoldyck

    Arm geweertje toch :')

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen