Mouli:


Opmerking: Bij colorful moest ik meteen denken aan verf ofzo, omdat verf altijd in leuke kleuren is. Dat is waarom ik heb gekozen voor een soort "verfspat" en dat daarin zich het verhaal afspeelt. En ook verf is in verschillende kleuren en niet kleuren, dus vandaar dat bovenaan wat meer "kleuren" zijn en onderaan alles zwart-wit. In mijn ogen was het nu dan zegmaar dat als in iets kleins als een verfspat, zich een heel verhaal kan afspelen :')




bloemetjeR:






Shocker:







Stangster:


Opmerking: ik wist dat de 'w' zonder hoofdletter moest, maar deze kwam naar mijn mening netter uit. Dit had ik al besproken met Bes| Fluttershy.




Sidekicks:


Opmerking: Smokey titel ging een beetje lastig, ik heb de smoke wel gebruikt, alleen op een andere plek




DreamerN:







Krolock:







Valkyries:


Opmerking: Ik heb hem opzettelijk zo druk gehouden, aangezien je de cover op twee manieren kan zien... Het meisje zelf... en dan een demon-achtig iets dat de levensbeker (en in zijn andere hand het levenszwaard vasthoudt - hetgeen waar de mortal instrument om draait. Ook omdat het twee 'werelden' naast elkaar / door elkaar zijn.
Het rune teken is ook een link naar the mortal instruments.
Het meisje ziet aura's en vandaar dat ik gekozen heb voor de rood/roze 'plekken' in een meer naar blauw/paars neigende cover. Al is er ook een kleurenverloop naar beneden toe, dat weer wat verwijst naar de titel en wat ik gewoon mooi vond passen bij het geheel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen