Foto bij 2

nu de villians.

In het geheime lab van de Joker
Hilly rent door het lab heen om wat spullen te pakken wat van haar is. James loopt gewoon rond hij is niet zo hyper als zijn tweeling zus. Hilly is 2 minuten jonger dan James en dat is goed te merken. De Joker is niet thuis is met zijn boevengang op pad om de B-MAN uit te schakelen, al weten ze allebei dat hij B-Man nooit zou wilde doden. Harley is elke dag een beetje thuis en wachten op de Joker tot hij thuis komt, Harley heeft het meest voor de tweeling gezorgd. Eigenlijk mochten Hilly en James pas over twee jaar naar Superhero acedemy maar de Joker zorgde ervoor dat ze op 16 jarige leeftijd al konden. James ziet Hilly nog met hamer door het huis rennen. James was al klaar en was wat met z'n kaarten aan het spelen en om ze te werpen. Joker wilde dat ze met Senna Kyle en Peter Isley de kinderen van de superhelden uit te schakelen of hun zwak heden weten zodat er geen tweede generatie komt van superhelden. James was hellemaal niet eens met het plan maar hij kon niet anders, Hilly aan de andere hand was super blij met de missie. Het lukte James eindelijk om een van zijn kaarten in de pop te gooien, James heeft veel kaarten scherp gemaakt en sterk. Hilly was nooit zo origineel zij gebruikte gewoon de hamer van hun moeder alleen wat andere kleuren toevoegen. ´´Kinderen weg gaan naar Selina toe, zo pak en spullen en stap in de auto´. James pakt zijn kaarten en zijn tas en loopt achter zijn moeder aan.

In het huis van Selina Kyle
´Senna waar ben je?' zegt Catwoman ook wel Selina Kyle. 'Hier ma' zegt Senna Kyle. Senna springt van haar plekje die boven bij het raam is, Senna beland mooi met haar benen bij elkaar zoals haar moeder altijd doet. 'Heb je al je spullen?' 'Ja mam alles zelfs mijn zweep'. 'Zorg er alsjeblieft voor dat de missie niet je toekomst verpest, ik moest wel ja zeggen dat weet je toch als ik nee zei zouden ze jou meenemen op 6 jarige leeftijd'. 'En je kon niet zonder mij leven dat weet ik mam je wilde mij beschermen'. Senna gaf haar moeder een knuffel. 'Maar als je iets waardevol ziet neem het dan voor me mee dan ben je echt de dochter van Catwoman'. ''Zal ik doen mam'. 'Pak je spullen Hilly en James komen zo'. Senna kenden James en Hilly al heel lang ze hebben zelfs met Belle gevochten toen ze nog jong waren. De kamer van Senna was mooi zwart met wat glimmende edelstenen en warme kleedjes. Senna ziet haar zwarte katje op de grond liggen ze pakt haar katje op een begint het te kroelen. 'Ik ga een paar dagjes weg maar mijn moeder zal goed op je passe'n'. Ze laat het poesje op haar bed liggen en loopt de deur uit. Als ze net beneden hoort ze de deurbel, Hilly en James zijn er al.

In het huis van Poison Ivy
Peter is in zijn kamer zijn tas aan het vullen met hulp van wat planten die hij had gegroeid om hem te helpen. Als je moeder Poison Ivy is moet je toch wel met planten om moeten gaan. 'Peter kom eens naar beneden'. Peter staat op een loopt naar beneden op de trap gemaakt van bladeren. Hij ziet zijn moeder zitten zij wordt bijna nooit ouder doordat ze chemisch is gemaakt door een ongeluk. Peter heeft nooit gevraagd wie zijn vader was, hij zal toch nooit antwoord krijgen van zijn moeder. 'Wat is er mam?' 'Als je op die school komt zie je allemaal perfecte kinderen van de superhelden jullie vier zijn de eerste super schurken die op deze school komen'. Peter knikte want zijn moeder was nog niet klaar. 'Probeer eerst niet zoveel op te vallen maak wat vrienden en voer daarna jullie plan uit probeer informatie te krijgen van die kinderen, en doe Belle ook even de groten hé?' 'Zal ik doen mam'. 'Nou zeg de planten nog even gedag en pak je spullen we moeten naar het huis van Selina Kyle om je naar school te brengen, o voor ik het vergeet neem je poeder mee zal vast wel van pas komen als je in de problemen komt'. 'Bedankt voor de tip ma'. Peter rent weer naar boven om zijn poeder te pakken en het in zijn tas te stoppen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen