Foto bij Hooverphonic || Sarah || 20



About me
Hoi! Mijn naam is Sarah, ik ben 20 jaar oud en studeer aan de kunstacademie richting Fine art. Dat houdt zo ongeveer in dat ik de hele week aan het tekenen, schilderen en aan het boetseren ben. Verder doe ik in mijn vrije tijd vrijwilligerswerk waarin ik verschillende mensen coach, adviseer en me inzet in het verbeteren van de (geestelijke) gezondheidszorg en bezoek ik regelmatig een concert.

Ik ben een vrij levendig en actief persoon en hou ervan om me tussen de mensen te bevinden. Dit is echter niet altijd zo geweest en is het een lange tijd niet goed met me gegaan. In die tijd was voor mij creatief bezig zijn een middel om weer te kunnen ''ademen''.
Het heeft mij geholpen om zo weer in mijn eigen kracht te komen, iets waar ik nu nog steeds erg in geloof.

Dat hoe moeilijk het kan zijn, er is altijd iets binnenin een mens wat gezond en krachtig is. Maar op sommige momenten kan dat heel klein en verscholen zitten achter problemen, angst, onzekerheid... Noem maar op.

De rede dat ik me heb aangemeld als vertrouwenspersoon is omdat het mij erg heeft geholpen om iemand naast me te hebben staan die me hielp zoeken naar mijn eigen kracht, zodat het me weer lukte om door te gaan op momenten dat het moeilijk was.

Ik kijk graag met je mee en wil luisteren naar het verhaal dat je te vertellen hebt met het belang van jou voorop.


Wat ik jullie kan bieden
Ik wil ten alle tijden jouw verhaal horen en je bent altijd welkom om me een berichtje te sturen. Er zijn ook een aantal dingen waar ik wat meer vanaf weet en wat gerichtere tips op zou kunnen geven. Dat zijn:

- Omgaan met emoties
- Omgaan met relaties
- Crisisvaardigheden
- Zelfbeschadiging
- Trauma
- Gevoeligheid

Bereikbaarheid
Ik kijk bijna elke dag op Quizet, maar ik kan niet altijd garanderen dat ik binnen 24 uur antwoord geef. Dit is omdat ik overdag vaak bezig ben met mijn studie en ik het belangrijk vind om echt de tijd te nemen om een berichtje te beantwoorden en niet zomaar ''tussendoor''. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten op antwoord.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen