Foto bij Shireen || Luca || 18



About me
Link naar mijn profiel
Hoi! Mijn naam is Luca en ik ben 18 jaar oud. Ik zit momenteel in 6 VWO (profiel Cultuur & Maatschappij) en doe eindexamen in mei. Ik heb nog maar weinig ideeën over wat ik daarna wil gaan doen, maar ik wil in ieder geval wel een tussenjaar gaan doen. In dat tussenjaar hoop in (misschien met behulp van een tussenjaar invulling organisatie) ergens (vrijwilligers)werk te vinden in het buitenland. Daarna wil ik misschien Geschiedenis gaan studeren, en als de mogelijkheid zich voordoet zou ik dit heel graag in Engeland willen doen (dichter bij enkele hele goede internetvrienden). Ik hou heel erg van reizen en vind het ook leuk om met andere talen bezig te zijn. Tot nu toe kan ik alleen maar Nederlands, Engels en een beetje Frans (naast Duits en Afrikaans redelijk te kunnen verstaan), maar ik wil later in mijn leven heel graag Italiaan, Russisch, Arabisch en Bosnisch leren spreken. Mijn verdere interesses zijn natuurlijk schrijven (waarvoor ik naar Quizlet ben gekomen), zingen en de standaard dingen zoals series kijken en leuke dingen doen met vrienden.

Ik heb me als vertrouwenspersoon aangemeld omdat ik het belangrijk vind dat users met een probleem naar iemand toe kunnen komen die er echt buiten staat. Ik heb zelf vaak het probleem dat als ik ergens mee zit, ik niet altijd wil dat andere mensen hier vanaf weten. Ik wil er wel hulp mee, maar wil het dan niet aan iemand vertellen die ik ken. Hiervoor lijkt een online vertrouwenspersoon mij een goed alternatief, naast het feit dat zij er voor gekozen hebben om zich open te stellen om anderen te helpen. We zijn dus niet zomaar vrienden die je misschien wel iets kunt vertellen, maar mensen die zich er actief voor inzetten om anderen te helpen, wat het gevoel kan geven dat er beter naar je wordt geluisterd.


Wat kan ik jullie bieden
In principe sta ik overal voor open; ik schrik nooit ergens voor weg, maar er zijn wel enkele onderwerpen waar ik beter mee overweg kan dan met andere onderwerpen.

- Pesten (mentaal en fysiek)
- Vriendschappen (problemen hierin)
- Liefde en relaties
- Verlatingsangst
- Stress (bijv. rusteloosheid)
- Onzekerheden
- Somberheid
- Onzekerheid over toekomst
- Misbruik (mentaal en fysiek)
- Eenzaamheid

Sidenote: ik luister wel overal naar, dus als je een ander probleem hebt kun je alsnog naar mij toekomen.


Bereikbaarheid
Ik ben dagelijks online op Quizlet en heb vaak ook wel tijd om direct te reageren. Als dit niet het geval is, komt een antwoord vaak wel later op de dag, of de volgende dag zsm. Als je minder behoefte hebt aan een duidelijk advies, maar meer aan een gesprekje, kun je mij op aanvraag bereiken op Facebook of desnoods Skype.



'I've been looking for the conqueror, but you don't seem to come my way...'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen