Foto bij Lamar || Rosa || 17




About me
Hi! Ik ben Rosa en ik ben 17 jaar oud (ik word 18 in juli). Na door omstandigheden twee keer te zijn blijven zitten in Vwo 5, ben ik nu in Havo 5 beland, wat betekent dat ik dit schooljaar eindexamen doe. Ik overweeg om daarna een tussenjaar te nemen om te gaan reizen en mezelf op die manier te ontwikkelen.
Mijn interessegebied is heel breed en ik sta in principe altijd open voor nieuwe dingen. Ook hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Ik schrijf verhalen, scenarios en gedichten, teken, film en produceer hiphop/trap-achtige beats. Wat ik precies wil doen later weet ik nog niet, maar ik ben er wel zeker van dat het iets creatiefs gaat worden.
Na zelf met mentale problemen te maken hebben gehad, ben ik me erg bewust geworden van hoe gedachten werken, hoe je jezelf kunt beïnvloeden, etc. Ik ben het afgelopen jaar mentaal erg gegroeid en richt me nu op het helpen van anderen en het verspreiden van positiviteit. Hoewel ik behoorlijk introvert ben, heb ik geleerd dat praten over je problemen écht een verschil kan maken. Ik hang nu al een jaar of 5 rond op Q., en hoop dat ik niet alleen als columnist, maar ook als vertrouwenspersoon iets moois bij kan dragen.

Wat kan ik jullie bieden?
Je kunt met alles bij mij terecht. Waar je ook mee zit, ik zal altijd luisteren en samen met jou op zoek gaan naar een gepaste oplossing. Mochten we er echt niet uitkomen, dan kan ik je altijd doorverwijzen naar een van de andere vertrouwenspersonen. Wel zijn er een aantal zaken waar ik, vanwege mijn eigen ervaringen, waarschijnlijk het beste advies over kan geven:

- Depressie
- (Jeugd)trauma
- Angststoornis
- Extreme onzekerheid
- Problemen met zelfacceptatie
- ADD
- (Seksueel) misbruik
- Ongezonde relaties

Maar nogmaals: ik luister overal naar, dus al heb je een compleet ander probleem, je kunt mij altijd een bericht sturen.

Bereikbaarheid
Ik log sowieso dagelijks in op Q., dus in principe zal ik altijd binnen 24 uur reageren. Wel neem ik graag de tijd om een goed antwoord te geven, in plaats van even snel tussendoor iets terug te typen. Mocht ik je berichtje gezien hebben, maar op dat moment nog geen tijd hebben om goed te reageren, dan zal ik dat je laten weten. Zodra ik je bericht heb gezien hoor je dus altijd van me.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen