Foto bij Themawedstrijd Harry Potter (2013)

Opdracht 1:
In Harry Potter en de Vuurbeker neemt Harry het op tegen een draak, tegen meermensen en vindt hij zijn weg door het doolhof. Deze opdrachten zijn toen bedacht door het Ministerie van Toverkunst. Deze keer laten wij deze taak aan jullie over.
Dus: Verzin een nieuwe opdracht voor Toverschool Toernooi. Hierbij letten wij vooral op originaliteit en creativiteit en op de uitwerking van je inzending.
Je mag er een verhaal van maken, maar je kan ook gewoon de opdracht beschrijven en natuurlijk is het handig om plaatjes te gebruiken om te ondersteunen wat je precies bedoelt. Let wel op als je het in verhaalvorm doet: Het moet voor ons duidelijk zijn wat de opdracht precies inhoudt.
Aantal woorden: Minimaal 500, er is geen max.
Deadline: Vrijdag 11 Januari 2013





Ik wil er toch nog even bij vermelden dat ik hem eigenlijk nog langer wilde maken, met nog meer gevaren (het is tenslotte een Toernooi), maar hij is al meer dan 2000 woorden en dat wilde ik jullie niet aandoen (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen