Foto bij Eén van ons - FanFiction schrijfwedstrijd


Opdracht:
Na een lange tijd in coma gelegen te hebben wordt je hoofdpersonage wakker in een compleet andere wereld - de plaats waar hij of zij wakker wordt, maakt niet uit; het kan een ziekenhuisbed zijn, of misschien een bos, of op een compleet andere plaats. Hij of zij weet niks meer van zijn of haar vorige leven en komt al meteen voor een heleboel gevaren te staan. Hij/zij is namelijk belandt in een heuse apocalyps.

Wat voor apocalyps? zou je je dan afvragen. Wel, die vraag mag je helemaal zelf invullen. Wil jij zombies?** Dan komen er zombies. Wil jij vreemde aliens die de mensheid willen uitmoorden? Dan krijg jij vreemde aliens die de mensheid willen uitmoorden.

En, om het extra uitdagend te maken, is er ook één wapen dat centraal zal komen te staan in jouw verhaal. Het is namelijk het belangrijkste wapen dat jouw hoofdpersonage heeft. Zonder dat wapen, is hij of zij weerloos. Hoeveel keer dit wapen zijn/haar leven hiervoor al heeft gered, doet er niet echt toe. Maar één ding is zeker: nu zal hij/zij zeker gered worden door dat wapen - of net helemaal niet?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen