Foto bij That's what they call a pool midnight

Milou keilde de zwarte bal erin. De witte bal bleef aarzelend voor het gat liggen, nog net niet helemaal stil. 'Als dat ding het waagt...' Mompelde Milou en als antwoord daarop viel de witte bal in het gat. 'Nee!' Riep Milou uit terwijl de jongens een triomfkreet slaakten. 'Dat is vals spelen!' Riepen Loet en Fons richting Max. 'Wat is vals spelen?' Antwoordde deze grijnzend. 'Doe nu maar niet alsof je stom bent, je hebt een fucking windvlaag gebruikt om die bal erin te laten rollen.' Zei Fons en ging tegenover Max staan. 'Ik voelde anders niks.' Zei Julia. 'Nee, vind je het gek?' Zei Loet. 'Lucht ken vuile trucjes.'
Milou ging voor Max staan. Ze moest haar hoofd bijna in haar nek leggen om hem recht aan te kunnen kijken maar dat hinderde niet. 'Max Pateer.' Begon ze. 'Milou Ramakers.' Zei Max met een grijns. 'You son of a bitch.' Zei Milou. 'Had ik al gezegd dat je enorm schattig bent als je boos bent?' Milou sprong bovenop Max om hem vervolgens te kunnen kietelen. Max viel om door het gewicht van Milou en Julia sprong vervolgens weer bovenop hen en Loet en Fons zouden Loet en Fons niet heten als ze zich er niet bij voegden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen