Hieronder kun je de bonusopdrachten vinden. Iedere maand kun je er eentje inleveren.
De inleverdata zijn als volgt:
- Tussen 23 en 30 januari.
- Tussen 20 en 28 februari.
- Tussen 27 en 31 maart.

De opdrachten dienen tussen de 600 en 1500 woorden te zijn. Je kunt ze inleveren door een link te plaatsen in het topic.

Er is een keuze uit zes onderwerpen. Je kunt dus zelf bepalen welke drie opdrachten je uitkiest.

- Kies een gebouw uit over de periode waarin jouw historische figuur geleefd heeft en beschrijf een wandeling erdoorheen.
- Jouw personage wordt op een feest uitgenodigd. Beschrijf zijn of haar ervaringen. De reden van het feest mag je zelf bedenken. Schenk aandacht aan de kleding die gedragen wordt, voedsel dat uitgedeeld wordt en de dranken die geschonken worden etc.
- Schrijf een conversatie vanuit jouw historische figuur met een ander figuur. Dit mag je hoofdpersonage zijn, het mag ook iemand anders zijn. Besteed ook ruimte aan de ruimte waar de conversatie plaatsvindt.
- Schrijf een scène over de tijdreis van jouw personage. Hoe ging die reis in zijn werk en wat gebeurde er met hem/haar tijdens de reis?
- Laat je personage een brief schrijven vanuit het verleden naar de tijd waaruit hij/zij gekomen is. Verwoord daarin de redenen waarom hij/zij deze tijdreis heeft gemaakt.
- Laat je personage een religieuze samenkomst meemaken. Besteed aandacht aan de verschillende zintuigen. Wat hoort, ruikt, ziet en voelt het personage?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen