Foto bij Hoe vakantie hoort te zijn

Jared's uiterlijk en een beetje van zijn karakter zijn geïnspireerd door een karakter uit mijn favoriete film en boek die ook Jared heet. Ik weet nog steeds niet hoe ik een link kan plaatsen en het lukt maar niet om een plaatje in mijn story te zetten, dus als je wilt weten hoe Jared er in mijn hoofd uit zien zou je of op 'the host Jared' kunnen zoeken bij Google afbeeldingen, of op 'Max Irons', dat is de acteur die hem speelt. (Ik weet dat Max Irons super knap is, dus laat staan hoe knap Matsuda dan wel niet is XD)
Van Matsuda of Erza of wie dan ook zou ik niet echt plaatjes kunnen vonden omdat er weinig mensen zijn die op de beschrijvingen van Matsuda lijken, en ik zelf eigenlijk niet eens een duidelijk beeld van Erza in mijn hoofd heb. Maar Suzy's uiterlijk zo je een beetje kunnen vergelijken en die van Avril Lavigne. (kan je ook opzoeken als je niet weet wie ze is)
En nu het kerstvakantie is kan ik lekker veel gaan schrijven! \(^-^)/
Omg! 50 hoofdstukken!!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • xaM

    “Gewist” wtf is dat überhaupt een woord xD Het is toch “geweten”? *sarcastish applaus* lol of is het nou wel “gewist”? Idk

    6 jaar geleden
  • Allmilla

    Gefeliciteerd met je 50 hoofdstukken! :) Fijn dat Ezra zich eindelijk eens goed kan laten ontspannen...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen