Vandaag volgen we de avonturen van de intelligente Lorcan Scamander

Ik heb jullie echt laten vallen zeg, mijn inspiratie besloot om op vakantie te gaan en liet mij achter met alleen een schuldig gevoel en een hoop frustrerende mislukte pogingen.
Maar nu, nu ik eigenlijk huiswerk moet maken, besloot hij terug te komen :I
Maar aaaanyways (nee ik schakel totaal niet over op een ander onderwerp)
Ik heb een vraagje voor jullie, dit is hoofdstuk 12 volgensmij, en ik hoop nu dat ik de sorteer ceremonie in dit hoofdstuk kan doen, maar misschien net niet.
Bij de meeste Harry Potter fanfictions is de sorteer ceremonie bij hoofdstuk 2 of 3.
Maar is dit rekken een goed of slecht iets?
pliz tell meh.

Ik heb trouwens nu op de achtergrond de geluiden van een stoomlocomotief aanstaan, ik ben zelf wel fan van schrijven met zogenaamde "white noises", maar met lezen niet zo, maar als jullie de geluiden die ik nu hoor zouden willen horen:

Anyways, enjoy!

ps: onthoud dat dit een paar minuutjes na het vorige hoofdstuk gebeurd, maar dat het nu vanuit Lorcan geschreven is.
pps: sorry dat hij nogal kort is, maar ik wou niet er een overige 200 woorden aanrijgen puur om het getal.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • GoCrazy

    Leuk hoofdstukje! En ik ben het eens met Histoire! :D

    7 jaar geleden
  • Histoire

    Wat is dat zeg, haha, mooie lay - out. (;
    Ik begon inderdaad al op te merken dat je geen hoofdstukken meer schreef, maar geen probleem, iedereen heeft zo'n periodes. (:
    Even antwoorden op je vraag, de regel over rekken of niet: vertraging, moet je doen tussen de belofte dat er X zal gebeuren en de gebeurtenis zelf, zo voer je spanning op. Als er niets spannends staat te gebeuren dan overdrijf je rekken beter niet en hanteer je het best een gewoon tempo. Zoals je hier niet hebt gedaan met die uitgebreide beschrijvingen en uitwijdingen. Dit zet de tijd stop, maar het stoorde niet en dat kwam doordat je sprongen hebt gemaakt (witregels), dat voert het tempo op dus nee, ik vind het echt niet storen, het las net vlot op die manier terwijl je toch je gedetailleerde beschrijvingen er in hebt kunnen verwerken. Het is niet erg dat het wat langer duurt dan in de Harry Potterboeken want je hebt de lezer boeiend bezig gehouden door ons voor te stellen aan de personages en ons achtergrondinformatie gegeven over ze. Er zit bovendien telkens beweging in, het is niet dat het 10 hoofdstukken gaat over hetzelfde of zo.

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Maar is dit rekken een goed of slecht iets?

    Het voelt niet raar ofzo dus ik vind het goed

    INDELINGSCEREMONIE!
    *fluistert* Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw, Ravenclaw enzovoort

    7 jaar geleden
  • DeNaamIsGideon

    Wow ik merk ineens dat de indeling helemaal ver***** is.
    oeps.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen