Foto bij Deel 4

Angel pov

Ik liep met Bill al naar de studio toe. Tom zou met Melanie komen als ze klaar was. Bill praten honderd uit over wat ze gaan doen maar om eerlijk te zijn. Ik snap de helft er niet van wat die allemaal zegt. Over bepaalde functies en bewerking trucjes. “Hey luister je eigenlijk wel naar mij?” Ik keek naar hem. “Ja maar snap er niet veel van” “Maar je zusje zei dat je veel van muziek wist” “Ja, liedjes en artiesten maar niet hoe je een liedje precies maakt” “Oh, dat dacht ik, sorry had ik het verkeerd begrepen meis” “Maakt niet uit hoor” zei ik rustig. “We zijn er wel” Ineens zag een gebouw die blijkbaar de studio was van de jongens. “Letterlijk om de hoek” “15 minuten lopen vanaf ons huis” Bill maakte de deur open en samen liepen we naar binnen toe.

Het was niet heel ruim maar groot genoeg om muziek in te maken. Bill liet alles zin waar alles een beetje was. Dit keer vertelde die niet al te moeilijk waar alles voor was. Er was een aparte ruimte voor de drums gemaakt, de rest was in hoekjes verdeeld. Een plek met een computer en knoppen en waar de andere instrumenten staan. “Wat vind je ervan?” “Best indrukwekkend maar ok wel gezellig omdat het best open is” Bill knikte dat die dar mee eens was. “Ja dat is het ook wel zeker” Ik knikte. De deur ging weer open en Melanie en Tom kwamen binnen gelopen. “Wow” zei Melanie verbaasd. Tom liet der alles zien zoals Bill bij mij heeft gedaan. “Maar wij gaan even verder met een liedje van het nieuwe album als jullie het goed vinden meiden” meldde Tom mee toen die klaar was met alles te laten zien. “Is goed” Wij nemen plaats op de bank die er stond terwijl de jongens aan de slag gingen met opnemen enzo.

“Wanneer moet je weer opnemen?” Melanie keek mij vragend aan en ik zuchtte. “Vanavond, moet om 6 uur bij de studio zijn” “Dat word dus nachtwerk voor je” Ik knikte dat het klopte. Ik zit in de serie vampire dairies. Vanavond gaan we weer een scene opnemen. Melanie speelt in de serie shaduwhunters. “Wanneer moet jij weer dan?” “Morgen moet ik weer opnemen, de hele dag geloof ik” “Gaat wel goed komen, je speelt je rol zo goed” “Jij anders ook, je speelt het echt zo goed” “Danke Mel, jij ook” Melanie keek mij blij aan. “Danke Angel, is Ian er morgen ook?” “Volgens mij niet, hij hoeft morgen pas te draaien volgens mij” “Vind die jou nu leuk?” Melanie keek mij heel nieuwsgierig aan. “Nee, hij is samen met Nikki Heed, ben wel dat we goede vrienden zijn” Melanie knikte. “Dat is iets” Rustig kletsen we nog wat verder over de opnames. De jongens waren toch bezig.

Ineens ging mijn mobiel af. Verbaasd keek ik erna. “Wie is het?” “Geen idee, heb een sms binnen” Rustig opende ik hem en zag dat het een berichtjes van Ian was: [Hey, de opnames zijn vervroegd, we worden straks al verwacht, tot straks]. “Ian moet blijkbaar wel komen en ik ook” “Succes dan, ik vertel het wel tegen de jongens” “Danke, tot vanavond” Ik gaf Melanie een knuffel en vertrok daarna rustig naar de studio toe.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen