Foto bij Deel 14

Angel pov

Ik zat nog steeds op een bankje. Heb geen idee waar de andere zijn. Ik besloot ze maar eens te gaan zoeken. Net toen ik op stond zag ik pap met Simone aan lopen. Ze waren aan het lachen en pap kon maar niet van Simone af blijven. Snel maakte ik dat weg kwam. Had geen behoefte dat ze er mee gaan bemoeien. Rustig liep ik door de dierentuin heen. Uiteindelijk kwam ik uit bij de wolven. Ik keek naar de wolven en voelde me relax worden. Wolven blijven hele mooie beesten, dat vond ik dan. Ze blijven als echte familie samen en beschermen elkaar heel erg goed. Dat kan ik van de onze niet meer noemen. Melanie en ik beschermen elkaar wel maar onze vader niet zo of te extreem. Ik liet een harde zucht horen en bleef nog naar de wolven kijken.

“Daar was je thuis” Ik keek op en zag dat Bill en Georg aangelopen. “Hey” “We kwamen Paul net tegen en die had een hele rode wang” vertelde Georg rustig aan mij. “Dat heb ik gedaan…” Verbaasd keken de jongens mij aan. “Wat is er gebeurd?” vroeg Bill verbaasd. “Hij denkt maar steeds dat ik hem ook leuk vind, wat niet zo is, ik duwde hem de eerste keer weg toen het probeert, toen deed die het nog een keer, ik duwde hem nog een keer weg en gaf hem een harde klap in zijn gezicht” vertelde ik achter elkaar. “Daarom keek die zo boos” Ik knikte dat het kan kloppen. “Kom, wil je nog even lopen met ons” stelde Bill voor en pakte mijn hand. Georg deed hetzelfde en trokken mij mee. Lachend liep ik achter ze aan.

“Kijk daar zijn de tijgers” riep Georg en we gingen voor het glas staan. “Wow ze komen wel heel dichtbij!” zei ik verbaasd toen een tijger heel dichtbij kwam. Bill bleef een beetje meer op afstand. Verbaasd keek ik hem aan. “Vind je het eng?” vroeg ik rustig aan hem. “Nee maar vind het niet heel fijn om zo dichtbij te staan” Ik knikte dat het snapte en keek weer naar de tijgers. Blijven mooie beesten. “Mooi he meis” Ik knikte naar Georg dat het inderdaad mooi was. “Zullen we zowat gaan drinken? Krijg een beetje dorst” Bill keek ons vragend aan. “Ja is goed” Rustig liepen we naar een terrasje.

Toen we ij het terras aan kwamen namen we plaats. “Wat wil je drinken meis?” vroeg Georg rustig. “Ik wil eigenlijk schepijs als dat mag?” “Dat mag hoor meis, welke smaak wil je?” Bill keek mij vragend aan. “Aardbeien en meloen” Georg knikte dat het goed was en liep naar binnen toe om alles te bestellen. “Gaat die weer met je? Na het gedoe met Paul?” “Ja het gaat nu wel weer, danke Bill” “Graag gedaan meis” “We helpen je graag” Ik keek op en zag Georg staan met onze bestelling. Hij gaf mij een grote bak met ijs. “Danke jongens” De jongens genoten van hun drankje terwijl ik genoot van mijn ijsje. Ijs doet wonderen met je!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen