Foto bij Deel 16

Angel pov

Op de weg naar huis waren pap en Simone over alle dieren aan het praten. Melanie en ik gaven er niet veel aandacht aan. Ze doen soms echt zo klef, of ze pubers zijn van 16 jaar. Voor al pap doet of die nog heel jong is maar hij is ook al bijna 50 jaar. Gelukkig waren we al snel tuis. Meteen stapte ik en Melanie uit en liepen naar et tuinhuis met veranda. We namen plaats op de bank. “Dat was mij een dagje wel, ben blij dat we thuis zijn” zei Melanie opgelucht. Ik moest grinniken. “Ja dat was het zeker, na het gedoe met Paul ben ik blij dat we thuis zijn” zei ik zachtjes. “Dat begrijp ik wel Angel” Ik knikte. “Moet je morgen werken Mel?” Ze schudde der hoofd. “Nee, ben morgen vrij” “Zullen we dan samen gaan shoppen? En ik wil een tattoo laten zetten” Het laatste zij ik heel zachtjes. Verbaas keek Melanie mij aan. “Really?” Ik knikte. “Wat voor tattoo wil je laten zetten?” “Wacht ik haal mijn laptop dan kan ik het je laten zien” Melanie knikte dat het goed was. Ik stond op en liep rustig naar binnen toe.

Ik liep het huis rustig in en zag pap met Simone vol kussen en heel verliefd bezig zijn. Snel liep ik aar mijn kamer en pakte mijn laptop snel. Ik wilde net mijn kamer uit lopen toen ik geluid hoorde. “Kom liefje, gaan we spelen in onze kamer” hoorde ik mijn vader zeggen. Ze kwamen de trap op en liepen naar hun kamer. Ik moest bijna kotsen bij het idee dat ze nu seks gaan hebben. Snel maakte ik dat weg kwam. In de hal zag ik dat Tom en Bill net binnen stapte. “Ga niet naar boven als je een trauma wilt hebben van je moeder” zei ik rustig. Geschrokken keken ze naar mij. Bill had zelfs rillingen lopen over zijn rug. “Bedankt voor de waarschuwing” zeiden en liepen naar de woonkamer. Ik liep weer rustig naar buiten naar Melanie.

“Nou laat maar zien” zei Melanie enthousiast. Ik knikte en startte de laptop op. ”Ga nu maar niet naar binnen, pap en Simone hebben seks boven” Melanie keek mij vies aan. Ik kwam naast der zitten. Rustig zocht ik de tattoo op die graag wilde zetten. “Waar ga je hem zetten dan?” “Op mijn schouder of onderarm, weet niet wat leuker is nog” “Heb je nog even om erover na te gaan denken” Ik knikte dat het klopte wat ze zei. Ik vond eindelijk de tattoo die wilde. “Kijk deze tattoo wil ik nemen” Ik gaf Melanie de laptop zodat ze hem kon zien. “Wel gaaf die drie hartjes” Ik knikte. ”Drie hartjes staan voor jou, ik en mama, dat we verbonden blijven” Melanie liet een traan lopen en keek naar mij. “Echt waar?” “Ja, je kan hem ook nemen als je wilt” “Ik denk erover na” “Is goed Mel” Ze zetten de laptop weg en knuffelde me rustig. Ik knuffelde der rustig. “Ik mis mama nog steeds” “Ik ook” zei ik zachtjes terug. Zo zaten we nog een tijdje te knuffelen onder de veranda.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen