Foto bij Deel 18

Angel pov

Bill en ik zaten rustig wat te kletsen nog buiten. Hij wilde weten hoe het ging na vandaag in de dierentuin. “Wat ga je op je werk doen dan?” “Ik doe mijn ding gewoon en ga Paul negeren zoveel mogelijk” “Denk je dat gaat helpen?” vroeg Bill verbaasd. “Gen idee, maar kan het wel gewoon proberen” Hij knikte dat het wel klopte. “Moet je morgen dan werken?” “Nee, ga morgen soppen met mijn zus even en een tattoo laten zetten” “EEN TATTOO!” Met grote blij ogen keek die naar mij. “Waar en wat voor?” Bill was helemaal blij. “Op mijn onderarm of schouder, ik beslis morgen met de tatoeëerder” “Dat moet je ook echt doen, die weten het vaak wel” Ik knikte dat ik het zou doen. “Ik ga naar bed, het wordt al laat” Bill stond rustig op en stak zijn hand uit naar mij. “Kom mee naar binnen, we gaan zo ook eten” Ik knikte en pakte Bill hand aan. Hij trok mij van de bank af en samen liepen we naar binnen toe.

“Daar zijn jullie, we gaan eten, Tom is weg met Ria” vertelde Pap en riep Melanie. We knikte en gingen rustig aan tafel zitten. Simone zetten de pan met macaroni op tafel toen Melanie er ook bij kwam zitten. Simone schepte voor allemaal wat te eten op. Rustig begonnen we met eten. “Wat zijn jullie plannen voor morgen?” vroeg pap rustig en keek daarbij vooral naar mij en Melanie. “Wij gaan morgen shoppen” zei Melanie rustig. Ik knikte rustig dat et klopte en nam nog een hap eten. “En jij lieverd?” Simone keek naar Bill die zijn schouders ophaalde. “Naar de studio misschien maar we moeten even kijken nog” Simone knikte, rustig begonnen ze met vertellen over hun plannen. Na het eten ging ik al naar mijn kamer. Ik was moe van alles. Rustig kleden ik mij om en legde mij op bed neer. Al snel lag ik te slapen.

De volgende dag…

De volgende dag waren Melanie en ik al vroeg op en klaar voor ons shop dagje. De andere sliepen allemaal nog. Rustig zaten we samen te ontbijten. “Klaar voor vandaag zus?” Ik keek naar Melanie die knikte. “Ja ik heb wel zin in ons shop dagje en ik wil de tattoo toch gaan zitten” “Zullen we dat dan maar eerst doen?” Melanie knikte dat het goed was. Rustig pakte we ons spullen bij elkaar. “We mochten met de Audi van Simone” vertelde ik rustig. Melanie knikte. “Kunnen we lekker veel tassen in kwijt” “Dat weet ik wel zeker” Lachend liepen we naar de auto en stapte in. Op naar het centrum.

Vlakbij de tattoo shop parkeerde we de auto en stapte uit. “Klaar voor?” vroeg ik Melanie die knikte. We liepen rustig naar binnen toe. Daar kwam meteen een meid naar ons toe. “Kan ik jullie ergens mee helpen?” vroeg ze rustig. “Ja we wil beide een tattoo laten zetten” “Oké, wat voor tattoo willen jullie zetten dan?” Beide vertelde we ons ideeën en lieten de foto’s zien. Die meid tekende alles uit. “Waar wil jullie hem?” vroeg ze toen ze klaar was en wij de ontwerpen goed vonden. “Ik wil hem op mijn pols” vertelde Melanie rustig. “Ik op mijn onderarm” Ze knikte dat het goed was en plakte eerst mijn ontwerp op mijn onderarm. “Kom maar dan zet ik eerst die van jou” ik nam plaats in de en ging op de stoel zitten. Rustig begon ze met mijn ontwerp.

Na een tijdje stonden Melanie en ik buiten met onze tattoo. Ze waren heel mooi geworden. We moesten ze alleen in blijven vetten nog. “Nou waar gaan we eerst heen op te shoppen?” vroeg Melanie blij. Ik knikte en samen liepen we rustig naar de eerste winkel. Tijd om te gaan shoppen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen