Foto bij Deel 20

Angel pov

Blij met onze jurken liepen we door het centrum heen. “Ik moet nog even kijken voor nieuwe sneakers, die van mij zijn bijna helemaal op” Melanie knikte dat het goed was en samen liepen we de schoenenwinkel in. Rustig keken we rond of we nog leuke schoenen tegen kwamen. Ik zag een paar leuke sneakers en paste ze hem. Ze zaten super lekker en stonden mij ook nog heel erg leuk. “Melanie kijk eens” Ze keek op en ik liet er schoenen zien. “Super leuk! Wat vind je van deze laarsjes?” “Mel die staan je echt super leuk!” Blij keek ze mij aan. “Ik neem ze dan mee” Ik knikte en alle twee trokken we onze eigen schoenen aan en betaalde de schoenen rustig. Samen liepen we de winkel weer uit.

Rustig kijken we nog wat rond. Ineens werden we aan gesproken door een meisje die heel zenuwachtig was. “Mag ik misschien een foto met jou maken?” vroeg ze zenuwachtig. “Ja hoor” Melanie wilde een foto maken maar het meisje hield der tegen. “Jij bent de zus toch van Angel?” Melanie knikte dat het klopte. “Mag ik ook met jou op de foto” Melanie keek even verbaasd maar knikte dat het goed was. Der moeder nam een foto van ons alle drie samen. “Dank jullie wel” zei ze blij toen de foto was genomen en liep met der moeder mee. “Ik weet nu wel hoe het voelt” “Ja dat zeker” zei ik lachend en samen liepen we lachend verder.

We liepen ons vaste cd-winkeltje in. Ze hebben hier heel veel cd`s, van nu en vroeger. Het was hier altijd rustig en heel gezellig in gericht. Niet zoals een normale winkel. Toen we binnen kwamen, viel meteen mijn oog op de een cd. “OMG! MELANIE!” Ik pakte een cd en liet het der zien. “ZAYN!” Ze pakte de cd over en keek heel erg blij. “Die krijg je van mij” zei ik lachend en samen keken we nog even rond in de winkel. Melanie vond nog een cd van one direction die ze nog moest hebben. Ik vond nog een cd van simple plan en the script. “Is dat het album van the script die pap kwijt is geraakt toen?” vroeg Melanie toen ze zag wat ik in mijn handen had. Ik knikte dat het klopte. “Nu je ik hem weer” “Ja” Rustig betaalde ik de cd va ons af.

Toen we buiten stonden hoorde ik mijn buik een beetje knorren. “Zullen we gaan eten? Voor dat jij naar je promo foto’s moet gaan maken?” stelde ik voor. ‘Ja goed plan” Samen liepen we naar een terras wat er heel gezellig uit zag. We aten wel vaker hier, bleef er heel gezellig uit zien en lekker eten! Meteen kwam er een ober naar ons toe. “Wat willen jullie drinken?” “Mogen we 2 cola`s?” besteld Melanie voor ons. Hij schreef het op. “Ik kom het zo brengen voor jullie” Rustig liep die weg. “Nu maar gaan kijken wat we gaan eten” zei ik rustig en Melanie knikte. Rustig keken we wat we wilde gaan eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen