Foto bij Deel 24

Angel pov

Ik lag rustig tegen Bill naar het programma te kijken. Hij had zijn arm om me heen geslagen en wreef zachtjes over mijn rug. Het voelde best fijn om zo te liggen. Ook al is het met mijn stiefbroer. “Wat een sukkel, Audi is het merk” Ik moest grinniken door Bill opmerking. We keken naar zo quiz show waar je geld kan winnen. Bij de makkelijkste vraag wist die jongen het antwoord al niet. “Ja iedereen weet dat 3 Audi is en geen BMW” Bill knikte dat klopte. Ik kreeg ineens een sms kreeg van Paul. “Wie is het?” vroeg Bill nieuwsgierig. “Paul, misschien over morgen” zei ik zachtjes en opende het bericht. [Please geef me een kans om te laten zien dat jij mij ook leuk vind!] “Wat schrijft die?” vroeg Bill toen die mijn gezicht zag. Ik gaf Bill mijn telefoon zodat het kon gaan lezen. “Hij houdt niet op he” “Nee, maar hij kan doen wat die wilt maar ik vind hem niet leuk” “Als die vervelend doet moet je mij of Tom bellen goed” Ik knikte dat het goed was.

Toen het programma afgelopen was stonden Bill en ik op. Pap en Simone waren al naar bed gegaan. “Welterusten, Bill en bedankt” “Graag gedaan, zie je morgen” Ik knikte en liep rustig naar mijn kamer. Ik keek stiekem even in de kamer van Melanie en zag dat ze in slaap was gevallen op Tom zijn borst. Ik maakte stiekem een foto van ze. Zachtjes deed ik de deur dicht en liep naar mijn kamer nu. Snel deed ik mijn kleren uit en in de was. Ik nam een snelle douche en deed mijn pyjama rustig aan. Helemaal klaar legde ik rustig in mijn bed en zetten mijn wekker. “Morgen weer aan de slag maar” zei ik zachtjes tegen mezelf en sloot mijn ogen. Al snel lag ik te slapen.

Volgende dag….

Ik werd wakker van de wekker. Langzaam opende ik mijn ogen en schrok. Ik was door de wekker heen geslapen! Snel stond ik op en deed mijn kleren aan. Mijn haar hoef ik gelukkig niet te doen. Dat doen ze daar wel voor me. Snel rende ik naar beneden toe en pakte een banaan van de fruitschaal en een flesje water uit de koelkast. “Doe eens wat zachter” mompelde mijn vader geïrriteerd toen die de keuken in kwam gelopen. “Ben te laat” gromde ik boos naar hem toe en rende de der uit naar de studio.

Bij de studio kwam Ella meteen naar mij toe. “Je bent een beetje laat!” zei ze en trok mij meteen mee naar de make-up toe. “Sliep door de wekker heen” mompelde ik terwijl ik mijn banaan naar binnen werkte. “Als je klaar bent moet je meteen een scene op nemen met Paul” Ik gromde bij het idee dat ik met hem moet opnemen. Snel werd mijn make-up gedaan en daarna trok elle mij meteen mee naar de set toe waar heen moest komen.

Op de set keek Paul mij meteen aan. “Oké Angel je loopt naar Paul toe, hij kust je want jullie hebben elkaar al lang niet gezien” vertelde Ella even in het kort. Ik knikte en deed wat er gevraagd werd. “Oké en actie!” riep de regisseur. Rustig liep ik naar Paul die zijn armen opendeed en mij vast pakte toen ik er stond. Meteen drukte die zijn lippen op de mijn. Ik zoende hem nep mee maar ineens voelde ik Paul zijn tong tegen mijn lippen aan! Snel sloeg ik zijn armen weg en duwde hem weg. ‘”IK GA JE NIET TONGEN EIKEL! IK VIND JE NIET LEUK!” Met tranen in mijn ogen rende ik weg van alle mensen op de set. Ik rende naar buiten toe en plofte ergens in een steegje neer en liet de tranen lopen.

Reageer (3)

  • Kaulitzi

    *stikt bijna in een Maltesers balletje door laatste stukje.* xD

    8 maanden geleden
  • LydiaMartin99

    Poor Angel

    3 jaar geleden
  • DreamMachine

    Pfff kut paul!!!! Snel weer verder!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen