Foto bij Deel 34

Angel pov

Ik lag rustig te slapen bij Bill op zijn kamer. Bill had me zo ver gekregen dat ging slapen. Was ook moe maar wilde er zijn voor Melanie. Maakt me gewoon zorgen om der. Ze had dit vroeger ook en toen was mama er voor der. Nu was ik er voor der. “Slaap maar even goed, je moet ook om jezelf denken” hoorde ik iemand ver weg zeggen. Rustig opende ik mijn ogen en zag dat Bill naar mij eek vanaf de bank. “Hey, even lekker geslapen?” Ik knikte en keek naar Bill. “Het gaat goed bij Melanie, Tom geeft der nu wat te eten en jullie vader heeft bloed afgenomen” Ik haalde opgelucht adem. “Ze heeft in elk geval iets gegeten” zei ik zachtjes en sloeg de deken van me af. “Wat ga je doen?” vroeg bil verbaasd. “Naar Melanie” zei ik rustig en wilde opstaan maar Bill duwde me terug op zijn bed. “Dacht het niet, jij gaat eerst rustig wat eten en drinken” Hij pakte een flesje water en broodje op en gaf die aan mij. Ik knikte en begon rustig met eten.

Na het eten duwde Bill mij de badkamer in. “Hey!” “Ga nu eerst even douche, terwijl jij at, heb ik bij Melanie gekeken, en Tom is nu bij der, ze slaapt ook weer” “Bill maar …” “Niks te maren, jij gaat douche en dan als je lief bent mag je naar je zus toe” Bill deed de deur dicht en liet mij verbaasd achter in de badkamer. Dat had ik niet achter Bill verwacht om eerlijk te zijn. Rustig begon ik mij maar uit te kleden en stapte onder de douche. Rustig waste ik me snel en mijn haar. Helemaal schoon stapte ik eronder uit maar had wel een probleem. “BILL!” riep ik naar de slaapkamer. “Ja?” verbaasd keek Bill naar mij. “Wil je wat kleren pakken? Dat heb ik niet doordat jij me de douche in had gedoucht” Grinnikend keek die mij aan en knikte. “Ben zo terug” Rustig liep die naar mijn slaapkamer om kleren te pakken.

Al snel was Bill terug met een setje kleren. Ik schudde mijn hoofd en deed rustig de kleren aan en liep de badkamer weer uit. “Mag ik nu naar me zus toe?” vroeg ik rustig aan Bill die mij grinnikend aan keek. “Ja nu mag je naar je zus” “EINDELIJK!” riep ik opgelucht uit waardoor Bill moest lachen. Ik liep naar de kamer van Melanie en zag dat ze tegen Tom aan lag te slapen. Tom keek op naar mij. “Hey, ze slaapt al een tijdje rustig” Ik knikte en voelde aan Melanie der wang. “Ze is alleen nog steeds warm” “Je vader kijkt de bloed al na” Ik knikte en verwisselde het doekje op Melanie der hoofd. Simone kwam de kamer in gelopen en zetten wat te drinken neer. “Hier, blijven drinken” We knikte en ze liep de kamer weer uit. Bill kwam de kamer in gelopen. Ik keek naar Melanie en maakte me zorgen. Bil zag het en pakte me vast en wreef over me rug. “Het komt allemaal goed meis” Ik knikte en liet langzaam wat tranen lopen. Bill hield me goed vast terwijl we op het bed gingen zitten. “Melanie word beter, daar gaan we voor zorgen, met zijn alle” Ik knikte zachtjes en keek naar Melanie. Je wordt beter zus.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen