Foto bij Deel 36

Angel pov

Rustig zaten we met zijn alle naar de film. Ik keek naar Melanie en zag dat ze nog steeds koorts had en lag te zweten. Bill tikte mij aan. Verbaasd keek ik op naar hem. “Het komt goed” “Ze heeft dit meer gehad” zei ik rustig en stond op. “Wil je wat drinken of eten zus?” Melanie keek op van de film en knikte. “Mag ik yoghurt?” “Ja is goed en ik weet met banaan” zei ik knipogende naar der. Ze moest grinniken en knikte dat het goed was. Rustig liep ik naar de keuken toe en maakte rustig de yoghurt met banaan voor der. Voor ons allemaal pakte ik een beetje limonade. Je bent nooit te oud voor limonade namelijk. Rustig liep ik met alles terug de woonkamer in. Ik zetten de glazen drinken op de tafel neer en gaf Melanie der yoghurt rustig. “Danke zus” Rustig begon ze met eten. Ik plofte weer naast Bill neer die meteen zijn arm om me heen sloeg. Rustig keken we de film af.

Toen de film was afgelopen lag Melanie te slapen op de bank. Ik deed de deken goed om der heen. Bill was even roken buiten. Ineens ging de bel. Rustig liep ik naar de gang en opende de deur. Daar stond Dominic. “Hey, ik kom kijken hoe het met Melanie is” “Kom maar binnen, doe wel zachtjes, ze slaapt weer” Ik deed de deur verder open en liet hem binnen. Hij liep rustig naar binnen. Samen liepen we de woonkamer in. Dominic liep meteen naar Melanie toe en wreef over der wang. Dat zag er zo lief uit. Hij is ook heel lief voor me zus. Grinnikend keek ik even vanaf een afstandje toe.

Melanie open der ogen en moest glimlachen toen ze Dominic zag staan. “Hey, sorry dat lag te slapen” “Daar kan jij niks aan doen, is goed” “Ben je er al lang?” vroeg Melanie terwijl ze recht op ging zitten. “Nee net je zusje liet me binnen” Melanie knikte. “Ik ga even naar buiten en zo naar mij werk, kunnen jullie kletsen en zo” meldde ik ze mee en liep de tuin in. Bill stond tegen de muur van het huis met zijn telefoon te spelen terwijl die stond te roken. Verbaasd keek ik die op naar mij. “Hey, slaapt Melanie nog?” “Nee ze is wakker en Dominic is er nu” Hij knikte en nam een teug van zijn sigaret. “Ik moet zo naar de studio” Meteen keek Bill mij met een bepaalde blik aan die niet kon thuis brengen. “Moet Paul vandaag ook draaien dan nog?” “Geen idee, we moeten avonds scenes draaien weet ik alleen” zei ik rustig. “Denk je dat Paul je met rust laat?” “Geen idee, niet als we samen een scene hebben zeg maar” Bill knikte. “Weet je welke scene je moet draaien?” “Zei toch al dat allen weet dat we avonds scene draaien, hoop alleen op die ene actie scene” zei ik eerlijk. Bill knikte en maakte zijn sigaret uit op dat moment riep Melanie. “ANGEL JE MOBIEL GAAT AF”

Samen met Bill liep ik naar binnen toe en pakte meteen mijn mobiel op. Had een oproep gemist van Ella. Ik luister mijn voicemail af. Er moesten extra opnames gemaakt worden, we moeten daarom eerder beginnen en zijn ook later klaar vertelde ze. Zuchtend deed ik mijn mobiel in mijn zak. “Ik moet naar de studio, en ben heel laat thuis” Melanie keek op, die lag tegen Dominic aan te hangen. “Succes” “Danke Mel, app je als pap terug is met je uitslag?” “Zal ik doen zussie” Ik knikte en pakte mijn tas. “Angel, bel je als er wat is?” Ik keek op naar Bill en knikte dat het goed was. Toen ik alles uit vertrok ik naar de studio toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen